Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Έρχεται κύμα χρεοκοπιών για γερμανικές εταιρίες σε όλο τον ευρωπαϊκό Νότο! Ποιος να αγοράσει από γερμανικές εταιρίες, όταν βλέπει τη Μέρκελ να πίνει το αίμα του;

20130422-151720.jpg



Δεν το λέει κάποιος αντιευρωπαϊστής ή κάποιος που τάσσεται κατά της Γερμανίας, αλλά μια από τις μεγαλύτερες γερμανικές εταιρίες ασφάλισης πιστώσεων, η «Euler Hermes», σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής Bild.

Όπως εκτιμά η εταιρία, το ερχόμενο χρονικό διάστημα θα έρθει κύμα χρεοκοπιών για γερμανικές επιχειρήσεις σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία!
Ποιος να αγοράσει από γερμανικές εταιρίες, όταν βλέπει τη Μέρκελ να πίνει το αίμα των νοτιοευρωπαίων;

Η εταιρεία εκτιμά ότι ο αριθμός των χρεοκοπιών θα αυξηθεί το 2013 κατά περίπου 33%, ενώ θεωρεί υπαρκτή την απειλή για στάση πληρωμών ύψους 31 δισ. ευρώ.
Σε ό,τι αφορά το σύνολο της Ευρωζώνης, η εκτίμηση της «Euler Hermes» αναφέρει αύξηση των στάσεων πληρωμών κατά 21%, ενώ για το εσωτερικό της Γερμανίας μόλις κατά 1%.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.