Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Καζάκης: οι Κύπριοι θα δουλεύουν στα κατεχόμενα! Το ευρώ θα καταρρεύσει κάνοντας πάταγο!

kazakis



Μια ακόμη αίσθηση προκαλεί η άποψη του Δημήτρη Καζάκη σχετικά με τα γεγονότα της Κύπρου όσο και της Ευρωζώνης. Ο γνωστός οικονομολόγος αναλύοντας τα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα υποστηρίζει πως:

> “οι κύπριοι έχουν χάσει το νησί τους χώρις να το έχουν καταλάβει καν”
> το Δεκέμβρη δεν υπήρχαν καταθέσεις στις κυπριακές τράπεζες αλλά λογιστικές εγγραφές
> τραπεζίτες και πολιτικοί έφαγαν τα χρήματα
> τα κόμματα που στήριζαν το ΟΧΙ ταυτόχρονα περνούσαν νομοσχέδια παράδοσης της Κύπρου όπως ότι όσα μέτρα θα λαμβάνονται εφεξής θα γίνονται με υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Κύπρου δίχως έγκριση της Βουλής αλλά με εντολή του τελευταίου
> οι κύπριοι θα αναγκαστούν να αποταμιεύουν και να εργαστούν στα κατεχόμενα ενώ και για λόγους σύνταξης μπορεί να στραφούν και στην τουρκική λίρα.
> την απώλεια εμπιστοσύνης στο ευρώ και τις τράπεζες
Η συζήτηση στην εκπομπή “Πολιτεία” του τηλεοπτικού σταθμού ΕΓΝΑΤΙΑ παρουσιάζει ενδιαφέρον.


freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.