Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.- Tαλιμπάν στη Συρία δια μέσου Ελλάδας!

20130530-010842.jpg



ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.
Οι Σύριοι έδωσαν στην δημοσιότητα δύο διαβατήρια, ενώ την ίδια στιγμή κατέλαβαν και το τελευταίο προπύργιο των εισβολέων στο Qusair, χωρις να ανακοινώσουν τον αριθμό των νεκρών ανταρτών. Οι πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για συντριπτικό χτύπημα αφού στην πόλη είχαν εγκλωβιστεί πάνω από 2500
ισλαμοφασίστες.
Προφανώς η ανακοίνωση άρσης του εμπάργκο από την δολοφονική ΕΕ ήταν για να ισοσκελίσει τις απώλειες οπλισμού που κατασχέθηκαν από τον Συριακό στρατό.

olympia.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Tαλιμπάν στη Συρία δια μέσου Ελλάδας!


Ολυμπία καλημέρα.
Φίλη από τον Έβρο ανέβασε χθεσινοβραδινές δικές της φωτογραφίες με ισλαμιστές ταλιμπάν που πάνε στη Συρία να «προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια».
Με την έγκριση της Α.Μ. της βασίλισσας Ελισσάβετ , βεβαίω -βεβαίως αυτής που έστελνε εγγλέζους πιλότους να πιλοτάρουν τα τούρκικα βομβαρδιστικά του Αττίλα…
Χθες 12 το βραδυ ,τελωνειο Καστανεων Εβρου. Κομβόι της "AID 4 SYRIA" περιπου 20 αυτοκινητων εκ των οποιων τα 15 περιπου ασθενοφορα,φτανουν στα ελληνοτουρκικα συνορα με σκοπο να περασουν στην Τουρκια και απο εκει να μεταφερουν «ιατρικη βοηθεια» στα συνορα της Συριας…..
Misha
taliban england
taliban england
syria talibans
syria talibans
olympia.gr

1 σχόλιο:

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.