Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ανανεωμένο: Ουκρανοί στρατιώτες που αυτομόλησαν στους Ρώσους το Κονβόι με ρωσικές σημαίες καθ΄οδόν προς το Κραματόρτσκ (βίντεο)Lada εναντίον άρματος μάχης στην Ουκρανία! ΒΙΝΤΕΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κονβόι από ρωσικά τανκς καθ΄οδόν προς το Κραματόρτσκ (βίντεο)

Ουκρανοί στρατιώτες αυτομόλησαν στους Ρώσους

Ουκρανοί στρατιώτες αυτομόλησαν στους Ρώσους

Δεν πρόκειται για προπαγάνδα των Ρώσων. Πρόκειται για δημοσίευμα της εφημερίδας τηςΟυκρανίας Κyiv Post και του ρεπόρτερ Ισαάκ Γουέμπ που παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή τα γεγονότα στην ανατολική Ουκρανία.

Σύμφωνα λοιπόν με τον διάσημο ανταποκριτή Ουκρανοί στρατιώτες στο Κραματόρσκπερικυκλώθηκαν από Ρώσους πολίτες και τον δήμαρχο του Κραματόρτσκ και στη συνέχεια πέταξαν την ουκρανική σημαία και ύψωσαν τη ρώσικη.
Μετά από αυτό οι πρώην Ουκρανοί στρατιώτες πήγαν στο Σλοβιάντσκ και τώρα βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κονβόι από ρωσικά τανκς καθ΄οδόν προς το Κραματόρτσκ (βίντεο)


 Δεκάδες τανκς και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού με υψωμένες τις ρωσικές σημαίες καταγράφει το βίντεο που μετέδωσε το κανάλι Εσπρέσο.
Τις ίδες πληροφορίες μεταδίδουν και δημοσιογράφοι απεσταλμένοι δυτικών μέσων στην ανατολικήΟυκρανία.

Τα τανκς έχουν κατεύθυνση το Κραματόρτσκ όπου χθές ξέπσασε η πρώτη μάχη στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου.
Δείτε το βίντεο:

tribune.gr
 Φάλαγγα υπό ρωσική σημαία στο Σλάβιανσκ



Ένα βήμα πριν τον εμφύλιο βρίσκεται η Ουκρανία, όπου σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εναντίον των φιλορώσων ενόπλων που έχουν καταλάβει κτίρια και εγκαταστάσεις στο Ντόνετσκ, μετά από σχετική εντολή της κυβέρνησης στο Κίεβο.

Την Τετάρτη, πέντε έως έξι τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού εισήλθαν στην πόλη Σλαβιάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο πρώτο όχημα κυματίζει η ρωσική σημαία, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.
Περίπου 15  ένοπλοι, φορώντας ανόμοιες στολές μάχης χωρίς διακριτικά, κάθονται στα οχήματα και χαιρετούν τον πληθυσμό.
Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, στην πόλη Κραματόρσκ, ο ουκρανικός στρατός ανακατέλαβε μετά από 40λεπτη ανταλλαγή πυρών το στρατιωτικό αεροδρόμιο.
Οι πληροφορίες για τα θύματα από τη σύντομη μάχη είναι πολλές: Μιλούν για μόνον τραυματίες έως ακόμα και 11 νεκρούς.
nooz.gr


ΕΚΤΑΚΤΟ: ΟΙ λαϊκές πολιτοφυλακές του Κραματορσκ κατέλαβαν άρματα μάχης τρέποντας σε φυγή τους στρατιώτες!



Lada εναντίον άρματος μάχης στην Ουκρανία! ΒΙΝΤΕΟ
Lada εναντίον άρματος μάχης του ουκρανικού στρατού. Όλα γίνονται στην Ουκρανία.
Ένα Lada με φιλορώσους σταματούν άρμα μάχης στο Σλαβιάνσκ. Οι πολίτες αφού σταμάτησαν το άρμα απαιτούν να μάθουν ποια είναι η αποστολή του .


1 σχόλιο:

  1. ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕΙ;
    ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕ ΣΚΥΦΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ 'ΙΖΒΙΝΙΤΓΙΕ'=ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΣΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ,ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ....
    ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΙΜΠΕΛΟΥΓΚΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ,ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.ΠΟΥ ΖΕΙΣ;Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΒΑΛΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΧΙΤΛΕΡ Έ;
    ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ,ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ...
    ΤΩΡΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΔΟΥΜΑ ΣΑΝ ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΗ ΚΟΡΑΣΙΣ ΧΑΜΗΛΟΒΛΕΠΟΥΣΑ ΚΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ,ΣΟΥ'ΧΩ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΕΤΟΙΜΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΑ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΝΟΪΕΣ ΣΒΑΜΠΕΝΛΑΝΤ.ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΒΡΕ!ΛΙΠΟΣ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ ΝΤΟΥ ΚΛΑΪΝΕΣ ΖΒΑΪΝΤΣΓΙΕΝ ΝΤΟΥ!!!ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΝΟ ΣΥΖΥΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΛΤΟ Η ΟΡΝΤΙΝΑΝΤΖΑ ΚΙ ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ ΜΟΥ,ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΣΑΠΙΟΚΟΠΕΛΛΑ ΤΟΥ 4ου ΟΧΙ ΡΑΪΧ ΜΩΡΗ,ΑΛΛΑ ΕΡΕΙΠΙΟΡΑΪΧ ΜΟΥΡΛΕΓΚΩ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΜΑΤΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.