Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

AΛΛOI 150 OYKΡΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΑΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ


9RIAN_02450976_HR_ru

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
 Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Μόσχα για τους ουκρανούς στρατιώτες που καταφεύγουν ο ένας μετά τον άλλον σε ρωσικό έδαφος. Άλλοι 150 ουκρανοί στρτιώτες αυτομόλησαν στη Ρωσία και ζήτησαν να ενταχθούν στις τάξεις της λαικής πολιτοφυλακής στην Ανατολική Ουκρανία και αυτοανακηρυχθείσα Νέα Ρωσία.
Τη δήλωση έκανε ο νέος πρωθυπουργός της Λαικής Δημοκρατίς του Donetsk ο Alexandre Zakhartchenko.
Ο Zakhartchenko πρόσθεσε ότι τα μέλη της πολιτοφυλακής κατάσχεσαν τα συστήματα εκτόξευσης πυραύλων Grad, πολλά τανκ και τεθωρακισμένα οχήματα από τους ουκρανούς σταρτιώτες που είχαν περικυκλώσει.
Τη νύχτα της Δευτέρας περισσότεροι από 400 στρατιώτες ουκρανοί που ήταν περικυκλωμένοι από τις δυνάμεις της λαικής πολιτοφυλακής κατέφυγαν στην περιοχή του Rostov-sur-le Don στη Ρωσία. Η πλειοψηφία αυτών απεστάλη στην Ουκρανία. (La voix de la russie 7/08/14)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.