Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Η FSB ΔΟΛΟΦOΝΗΣΕ ΠΟΛΩΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ! Η FSB ΔΟΛΟΦOΝΗΣΕ ΠΟΛΩΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !

Η Πολωνία μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου έχει ανέβει στο άρμα της Δύση και είναι η πιο εχθρική χώρα απέναντι στον Πούτιν.
Ειναι η πρώτη χώρα που υιοθέτησε την επιθετική τοποθέτηση της «πυραυλικής ασπίδας» του NATO ενώ από την αρχή της κρίσης στην Ουκρανία , όπως πρώτοι εδώ μεταδώσαμε έχει καλέσει προληπτικά κλασεις επιστράτων στα σύνορα με την Ρωσσια, με πρόσχημα τις συγκρούσεις στην γείτονα χώρα της .
Οπως μας μετέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές, Πολωνός πράκτορας που δρούσε στην Αθήνα σαν σύνδεσμος με Ισλαμοφασίστες Τσετσένουςδολοφονήθηκε από την μυστική υπηρεσία της Ρωσσίας την FSB !
Η γειτονιά μας είναι ένα βήμα πριν από την ανάφλεξη από την Συρία, μέχρι τον Καύκασο και η Ελληνες πολιτικοί κοιτούν πως θα παραμείνουν στα έδρανα μέχρι το 2016 !
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.