Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.


skan

  Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Τουρκία συμφώνησαν να εκπαιδεύσουν και να εξοπλίσουν την συριακή αντιπολίτευση.«Έχουμε φτάσει σε μια συμφωνία επί της αρχής για την εκπαίδευση και τον εξοπλισμό των ομάδων της συριακής αντιπολίτευσης» ,
ανακοίνωσε την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ , Jennifer Psaki. Επίσης πρόσθεσε ότι η Ουάσινγκτον έχει συνάψει σχετική συμφωνία με την Τουρκία η οποία σύντομα θα υπογραφεί.

  Βέβαια δεν δόθηκαν ακόμη συγκεκριμένες κατατοπιστικές λεπτομέρειες στην δημοσιότητα. Όμως παρατηρούμε πως οι ΗΠΑ και η Τουρκία προχωράνε σε ένα τεράστιο ατόπημα. Υποστηρίζοντας την συριακή αντιπολίτευση, πίσω από την οποία κρύβεται ένα μεγάλο κύμα ισλαμιστών ενδέχεται να χειροτερέψουν περισσότερο την κατάσταση στην Συρία.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.