Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Η Ελλάδα προσφέρει στη Ρωσία τη χρήση λιμανιού της για την παράκαμψη Βοσπόρου και Δαρδανελλίων


Alexandroupoli

Η διοίκηση της Συμφερούπολης και το Εμπορικό Επιμελητήριο της ελληνικής περιοχής του Έβρου υπέγραψαν μια συμφωνία συνεργασίας. Στόχος της είναι η ανάπτυξη των κοινωνικο-οικονομικών και εμπορικών σχέσεων μεταξύ της Κριμαίας και της ελληνικής περιοχής. Αυτά δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης της Αλεξανδρούπολης  Ευάγγελος Λαμπάκης.

« Το ενδιαφέρον του Εμπορικού μας Επιμελητηρίου είναι πολύ σοβαρό. Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε  σε πολλούς τομείς, δεδομένου ότι η πόλη διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια, το οποίο επιτρέπει την ανταλλαγή των εμπορευμάτων παρακάμπτοντας τα Δαρδανέλια και το Βόσπορο. Η Αλεξανδρούπολης γίνεται ένας ενεργειακός κόμβος από όπου περνούν  περίπου τρεις αγωγοί πετρελαίου και υπάρχει ένας σταθμός υγροποιημένου φυσικού αερίου.Η περιοχή μας είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς αιολικής ενέργειας. Θα μπορούσαμε να μοιραστούμε αυτές τις τεχνολογίες με την Κριμαία. Επιπλέον, ο Έβρος είναι μια περιοχή με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τη γεωργία και την κτηνοτροφία.fort-russ 22.2.16
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.