Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!

839B969ADF4927A54380FBEADDA11F74

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το είδαμε και αυτό. Τα περίφημα ΜΑΤ να χτυπούν αλύπητα και αδίστακτα γυναικόπαιδα και άλλους που τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για τα ίδια τους τα σπίτια.

Αν μετά από αυτό δεν παραιτηθεί ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως τότε ο καθένας έχει πλέον το δικαίωμα να υπερασπίζεται την ύπαρξη του όπως αυτός κρίνει. Το σύνταγμα μας δίνει αυτό το δικαίωμα.
Επί μήνες προειδοποιούσαμε για το τι έρχεται. Δυστυχώς δικαιωθήκαμε!
Αυτό το βίντεο θα πρέπει να το δουν όλοι οι Έλληνες για να καταλάβουμε επιτέλους που ζούμε.

Όχι πια… άλλα λόγια να «αγαπιόμαστε»!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

1 σχόλιο:

  1. Μ.Κ.Ο τασια,μουζαλας,καμμενος,τοσκας οι προδοτες ευθυνονται για αυτα τα αισχη στους κατοικους τις χιου που στην ουσια ζουν την νεα καταστροφη του νησιου ΤΟΥΣ, και ο αδαης και αμαθης πρωθυπουργισκος ξεχωριζει ως δυο διαφορετικα νησια την ΛΕΣΒΟ με την ΜΥΤΙΛΗΝΗ αλλανταλλα.''ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.