Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΕΝΝΕΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΖΙΧΑΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ


48

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την πραγματικά τρομακτική αποκάλυψη ότι αυτή την στιγμή βρίσκονται περί τις 9 χιλιάδες Τζιχαντιστές που ανά πάσα στιγμή μπορούν να επιχειρήσουν επιθέσεις αυτοκτονίας μέσα στην Τουρκία, αλλά και να προχωρήσουν δυτικά σε άλλες χώρες, αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet, από μια αποκαλυπτική εκπομπή του τουρκικού καναλιού Oda TV.

Σύμφωνα με τις πραγματικά εντυπωσιακές δημοσιογραφικές αποκαλύψεις, σήμερα στην Τουρκία και σε διάφορες περιοχές βρίσκονται περί τις εννέα χιλιάδες Τζιχαντιστές του ISIS και μελη της γνωστής ισλαμικής οργάνωσης Al Nusra, που έχουν εκπαιδευτεί για τρομοκρατικές επιθέσεις μέσα στην Τουρκία, αλλά και σε αποστολές σε χώρες τhw Ευρώπης.
Όπως αναφέρεται, η συγκέντρωση όλων αυτών καθώς και η εκπαίδευση τους για τρομοκρατικές επιθέσεις άρχισε από τον Αύγουστο του 2015 ενώ από τον Απρίλιο του 2016 καθώς το ισλαμικό κράτος άρχισε να καταρρέει, δόθηκε η εντολή πολλοί Τζιχαντιστές να περάσουν στην Τουρκία όπου υπάρχουν οργανωμένα κέντρα εκπαίδευσης τους και να είναι έτοιμοι για τρομοκρατικές επιθέσεις.
Ο μεγαλύτερος όγκος αυτής της εκρηκτικής συγκέντρωσης, βρίσκεται στην ανατολική Τουρκία και συγκεκριμένα στις πόλεις Αντιγιαμάν, Ντιαρμπακίρ, Μπινγκιόλ, Μους, ενώ σημαντικός αριθμός βρίσκεται στα Άδανα.
Εκτός όμως από τις νοτιοανατολικές επαρχίες σημαντικοί πυρήνες τρομοκρατών βρίσκονται στις μεγάλες πόλεις, Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα και Σμύρνη, ενώ μικρότεροι πυρήνες υπάρχουν στις γειτονικές στην Κωνσταντινούπολη πόλεις, Προύσα, Ντούζντε, Σαγκάρια, Κοτζελί και Γιάλοβα.
Αλλα και στην περιοχή του τουρκικού Αιγαίου απέναντι από τα ελληνικά νησιά υπάρχουν ομάδες Τζιχαντιστών, ακόμα και στην Ανατολική Θράκη, διπλά ακριβώς από τα ελληνικά ασύνορα.
Η ανεξέλικτη δραστηριότητα των Τζιχαντιστών τα τελευταία χρόνια αφού η κυβέρνηση Ερντογάν όχι μόνο δεν τους καταδίωκε αλλά αντιθέτως τους στήριζε, έχει δημιουργήσει ένα πραγματικό ηφαίστειο που ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί με ανυπολόγιστες συνέπειες και οι φωτιές εύκολα να μεταδοθούν και δυτικά, όπου βρίσκεται η Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη.
Τουρκία, Αμερική, Σαουδική Αραβία και Κατάρ, είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για ότι θα επακολουθήσει με τους αδίστακτους δολοφόνους Τζιχαντιστές, γιατί αυτοί τους δημιούργησαν και τους έθρεψαν επί χρόνια.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

2 σχόλια:

  1. 250.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΕΝΤΟΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΣΕΝΓΚΕΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ (1) ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΑΡΝΗΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΘΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Δ ΡΑΙΧ....http://katohika.gr/diethni/ektakto-dimopsifisma-gia-tin-ee-anakoinose-kai-ouggaria/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.pronews.gr/portal/20160702/world/diethnis-politiki/39/o-ypopsifios-proedros-tis-aystrias-nhofer-i-toyrkia-mpei-stin-ee

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.