Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ »ΤΟΥΡΚΟΚΡΗΤΙΚΟΙ»

akriti1


29-8-2016
Διαβάζουμε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ότι οι ΥΠΕΞ Ελλάδας και  Τουρκίας , Κοτζιάς και Τσαβούσογλου αντίστοιχα, συναντήθηκαν στην Κρήτη την 28η Αυγούστου, κατόπιν επιστολής του τούρκου προς τον Έλληνα ομόλογο του. Η συνάντηση αν και άτυπη, διεξήχθη σε απαράμιλλα εγκάρδιο κλίμα, οι δύο άνδρες αντήλλαξαν φιλοφρονήσεις , έκαναν σπονδές στην φιλία, δηλώσεις κατά του ρατσισμού.

Ο Έλληνας υπουργός μάλιστα μίλησε πρώτος ΄΄για την οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης- ΜΟΕ» τα οποία -για όσους ασχολούνται στοιχειωδώς με τα ελληνοτουρκικά-δεν είναι τίποτα άλλο από μια σειρά παραχωρήσεων προς τους τούρκους, ένα συγκεκαλυμμένος ενδοτισμός με τον μανδύα της συνεργασίας σε διμερή θέματα όπως πχ η παιδεία, το εμπόριο, ο πολιτισμός (μεγάλη παγίδα αυτό) ακόμα και η δήθεν διευθέτηση θεμάτων αλιείας στο Αιγαίο, διασυνοριακών διευθετίσεων σε μεταφορές και μορατόριουμ στην δράση των εκατέρωθεν ΕΔ στο Αιγαίο. »Μορατόριουμ» στο Αιγαίο έχει εξαγγελθεί πολλές φορές στο παρελθόν όπως χ το 2006 μεταξύ Μπακογιάννη και Γκιούλ, ΥΠΕΞ Ελλάδος και Τουρκίας αντίστοιχα, το οποίο προέβλεπε την παύση μεγάλων αεροναυτικών ασκήσεων στο Αιγαίο για τρεις μήνες του καλοκαιριού,κάτι το οποίο ακόμα και ένας τυφλός και κουφός έγκλειστος σχιζοφρενής που είναι τρόφιμος σε ψυχιατρείο στην Αλάσκα γνωρίζει ότι έχει παραβιασθεί βάναυσα από την Τουρκία.
Ο κ. Κοτζιάς επίσης εξέφρασε την στήριξη της Ελλάδας στην προοπτική ένταξης της Τουρκίας στην Ε..Ε., μια πολιτική που ακολουθείται από τις Ελληνικές κυβερνήσεις  εδώ και χρόνια αλλά πλέον και μετά την κατάλυση του κοσμικού κράτους από τον Ερντογάν αποτελεί αναχρονισμό και επικίνδυνο παιχνίδι
Ο κ.Κοτζιάς κάλυψε απόλυτα την Τουρκία σε ότι αφορά το μεταναστευτικό δηλώνοντας ότι η Τουρκία θέλει να τηρήσει την συμφωνία περιορισμού των ροών αλλά πρέπει η Ευρώπη με την σειρά της να τηρήσει τις υποχρεώσεις της.
Ο Τσαβούσογλου από την άλλη είπε ότι πολλοί τούρκοι οι οποίοι αποτελούν απόγονους των εκδιωχθέντων από την Κρήτη κατά την ανταλλαγή πληθυσμών  το 1924 ζούνε σήμερα στην Αττάλεια και φυσικά υπονοούσε ότι  αναμένουν την επιστροφή τους στην Κρήτη.
Κατόπιν ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση για την στήριξη της απέναντι στην τουρκική κατά και μετά την απόπειρα πραξικοπήματος.Ποια ήταν αυτή η στήριξη ακριβώς δεν ειπώθηκε , αλλά ο  Τσαβούσογλου κάτι θα ξέρει..
Κατόπιν οι κρητικοί χόρεψαν μπροστά στον τούρκο αξιωματούχο περήφανα και με χαρά ευχαριστώντας τον για την παρουσία του

ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ
Τετέλεσται…………
Ειπώθηκαν και άλλα τα οποία μπορείτε να δείτε στο http://www.iefimerida.gr/news/285265/tsavoysogloy-eyharisto-se-kotzia-kai-tsipra-gia-tin-ypostirixi-kata-ti-diarkeia-tis
Το σύστημα πλέον επιταχύνει την ολοκλήρωση των σχεδίων του και προωθεί την ελληνοτουρκική όχι απλά συνεκμετάλλευση του Αιγαίου αλλά συνομοσπονδία.
Ένα απλό γράμμα, ένα ραβασάκι υποχρεώνει ή μάλλον δίνει την δικαιολογία στον Έλληνα ΥΠΕΞ να διοργανώσει μια ολόκληρη φιέστα επάνω σε μια άτυπη συνάντηση και να επιτρέψει σε ένα Τούρκο αξιωματούχο να δηλώσει σε ελληνικό έδαφος ότι τουρκικοί πληθυσμοί έχουν κρητική καταγωγή και να κάνει σειρά δηλώσεων γύρω από την φιλία των δύο λαών και το πόσο σημαντικό είναι η επιτάχυνση της  ΄΄ανάπτυξηςτων σχέσεων» κτλ.
Γαι το Κυπριακό δεν ανακοινώθηκε τίποτα το σημαντικό, εξάλλου η Κύπρος είναι παρατημένη απο την Ελλάδα, τι ανάγκη έχουν οι Τούρκοι για να κάνουν δηλώσεις για το κυπριακό, όλα πάνε καλά γιαυτους.
Η Ελλάδα και Τουρκία βρίσκονται σε ψυχρό πόλεμο από τον Σεπτέμβριο του 1974 οπότε και ολοκληρώθηκε  δεύτερος συμβατικός πόλεμος μεταξύ των δυο χωρών κατά τον εικοστό αιώνα στην Κύπρο.
Δεν είναι καταδικαστέο να μπαρουφολογεί η ελληνική πλευρά  για καλές σχέσεις και οικοδόμηση ΜΟΕ εφόσον όμως διαφυλάττει μια σταθερή γραμμή διατήρησης και ενίσχυσης των Ε,Δ παράλληλα με  στιβαρή  πολιτική στην φύλαξη των συνόρων . Μεγάλο ρόλο παίζει και η οικονομία .Την στιγμή που δεκάδες χιλιάδες, αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες,επιχειρήσεις έχουν μεταφέρει την έδρα τους ή και τις δραστηριότητες τους στο εξωτερικό είναι άκαιρο να συζητάμε με την Τουρκία η οποία έχει από πίσω της το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία να την στηρίζουν οικονομικά .Η Τουρκία αποτελεί τον Δούρειο Ίππο του ισλαμισμού στα Βαλκάνια και αυτό θα γίνει με την οικονομική διείσδυση των τούρκων επιχειρηματιών που με καταριανά κεφάλαια θα εξαγοράσουν όλη την Ελλάδα.
Δείτε εδω γα περισσότερα Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ –ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΙΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΙΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ- https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/03/h-e.html
Η δημιουργία κλίματος διωγμού προς της ελληνική επιχειρηματικότητα από την κυβέρνηση έχει ακριβώς αυτό τον σκοπό, την φυγή των Ελλήνων επιχειρηματιών από την χώρα και την αναπλήρωση του κενού από τούρκοαραβες, ακόμα και στον μικρομεσαίο τομέα όπου θα αναλάβουν οι πρόσφυγες τόσο με κρατική επιχορήγηση όσο και με τουρκοαραβική
Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση έχοντας ολοκληρώσει το έργο της προηγούμενης για την απαξίωση των μέσων και των οπλικών συστημάτων των Ε.Δ προχωρά ταχύτατα στην πλήρη εξαθλίωση των στρατιωτικών με το υπό κατάρτιση νέο μισθολόγιο. Πέρα από τις απόψεις του καθένα περί χρησιμότητας των Ε.Δ και της παραγωγικότητας τους η αλήθεια είναι ότι για 600 ευρώ για το κατώτερο προσωπικό και 800 για τους νέου αξιωματικούς, πολύ δύσκολα θα ασχοληθεί κάποιος από αυτούς σοβαρά με το αντικείμενο του και περισσότερο θα κοιτάει να κάνει καμία δεύτερη  »μαύρη δουλειά. για να πληρώνει το ενοίκιο του  στον Έβρο και σε βάθος χρόνου πολύ δύσκολα θα προτιμούνται οι στρατιωτικές σχολές από υποψήφιους με 18,000 μόρια.
Σε κάθε περίπτωση υπάρχει πάντα το σχέδιο εισαγωγής αλλοδαπών ως στελέχη στο στρατό ,οι οποίο μπορεί μεν να μαστίζονται από την ίδια ανέχεια με τους Έλληνες στην καταγωγή συναδέλφους τους πλην όμως θα έχουν παρασκηνιακή  καθοδήγηση και βοήθεια από διάφορα ΄΄ευαγή΄΄ ιδρύματα τα οποία μάλιστα θα τους προωθούν σε υψηλές θέσεις προβάλλοντας τους μάλιστα ως παράδειγμα επιτυχίας. Οι αλλοδαποί αξιωματικοί πράγματι θα αποτελέσουν υποδείγματα εργατικότητας και αποδοτικότητας αλλά τα κίνητρα τους θα είναι άλλα…..
Η μετανάστευση των 500,000 αποφοίτων ΑΕΙ στο εξωτερικό θα εξασφαλίσει  την απαξίωση της χώρας εφόσον αυτοί που θα μείνουν πίσω θα είναι οι άνεργοι, οι ηλικιωμένοι και οι κάθε είδους βολεμένοι απατεώνες και εγκληματίες, μια μάζα ανθρώπων χαμηλής κατάρτισης, χαμηλής κοινωνικής ενσωμάτωσης, χαμηλής μόρφωσης, χωρίς γνώμη , χωρίς άποψη, μάζα η όποια θα αποδεχθεί με ευκολία την επιστροφή των δήθεν ξεριζωμένων ΄΄τουρκοκρητικών», των ξεριζωμενων απο την Μακεδονία, από την Πελοπόννησο και θα πάνω απ όλα θα αποδεχθεί τους ΄΄΄πρόσφυγες΄΄ οι οποίοι θα τύχουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης από τον Έλληνα άνεργο.
Την μάζα εξαχρειωμένων και  εξαθλιωμένων Ελλήνων που θα παραμείνει στην Ελλάδα θα επιμορφώσει η αριστερή προπαγάνδα σχετικά με την ανάγκη υποδοχής και ενσωμάτωσηςτων εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων οι οποίοι φυσικά είναι θύματα του διεθνούς ιμπεριαλισμού.
Οι μετανάστες αυτοί θα βρούνε μια Ελλάδα γερασμένη και λεηλατημενη στην οποία οι μόνοι οι οποίοι θα μπορούσαν να αρθρώσουν κάποιο δομημένο λόγο εναντίον τους θα είναι οι υπερήλικες συνταξιούχοι οι οποίοι θα προτιμήσουν την σιωπή.Οι νεαρότερες ηλικίες θα είναι χαμένες στον κόσμο του pokemon , του ΄΄μπάφου» , του smartphone, της όψιμης απομίμησης της κουλτούρας των μαύρων Αμερικάνων των εκεί γκέτο και θα αισθάνονται ευγνωμοσύνη προς τα τουρκοαραβικά αφεντικά τους όταν θα προλαμβάνονται σε εργοστάσια των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών -ΕΟΖ, νομοί ολόκληροι που ανήκουν σε τουρκοάραβες επιχειρηματίες που θα απολαμβάνουν φορολογική αμνηστία και θα προσλαμβάνουν κυρίων μουσουλμάνους »προσφυγες»
Η Σαουδική Αραβία εισέρχεται και αυτή σε οικονομική κρίση , αλλά και το Κατάρ αρχίζει να κλονίζεται.Φαίνεται όμως ότι οι δύο αυτές χώρες διατηρούν ακόμα την δυνατότητα να ξοδεύουν χρήμα για την στήριξη της εωτερικής πολιτκής της Τουρκίας και για την υλοποίηση της ισλαμικής ατζέντας στα Βαλκάνια
Καθόμαστε και συζητάμε με την Τουρκία, μια χώρα η οποία έχει εισβάλει στην Συρία, έχει αποδεδειγμένα συντηρήσει τον πόλεμο στην Συρία,, έχει βομβαρδίσει παιδιά και αμάχους, βασανίζει, αποκεφαλίζει και φυλακίζει δεκάδες χιλιάδες αθώων ως αντιφρονούντες διοργανωτές του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου. Δεν είναι ύποπτο αυτό;

Τούρκος »μαχητής» βασανίζει μικρό Κούρδο κατά την πρόσφατη εισβολή της Τουρκίας στηνν Τζαραμπλούζ http://www.militaire.gr/%
Η Κρήτη και η άτυπη συνάντηση των δυο ΥΠΕΞ σηματοδοτεί τον νέο »Καστελόριζο». Το 2010 στο Καστελόριζο ο ΓΑΠ ανακοίνωνε την έναρξη της περιπέτειας της Ελλάδας, μια περιπέτεια στην οποία εισήχθη με πλαστά στοιχεία όπως αποδεικνύει η παραπομπή  Γεωργίου για παραποίηση των στοιχείων του ελλείμματος. Σήμερα στην Κρήτη ανακοινώθηκε η ομοσπονδοποίηση Ελλάδας-Τουρκίας .Σετικά  με το θέμα δείτε το ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝhttps://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/06/blog-post_11.html
Τον Γεωργίου, τότε επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, όπως και τους ΓΑΠ και Βενιζέλο, έσπευσε να τους υπερασπιστεί η Ε.Ε η οποία δια μέσω των διαφόρων αξιωμαοτύχων της(Ντομπρόφσκι-Γιούνγκερ -Μοσκοβισί κ.α) απειλεί ευθέως ότι δεν θα μας δώσει άλλες »δόσεις» εάν συνεχίσουμε να σκαλίζουμε την υπόθεση Γεωργίου . Είναι προφανές ακόμα και σε υδρόβιο μονοκύτταρο οργανισμό που ζει σε βάθος 20,000 μέτρων υπό την θάλασσα ότι ο πανικός της Ε.Ε προδικάζει την ορθότητα των κατηγοριών για μαγείρεμα των στοιχείων του ελλείμματος το 2010.Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και εάν δεν καταδικασθύν οι υπεύθυνοι, στην συνείδηση του κόσμου θα περάσει η αλήθεια.Δείτε εδώ: ΕΛΣΤΑΤ : ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑhttps://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/08/blog-post_28.html
Οι Έλληνες σταδιακά θα καταλάβουν την παγίδα που τους στήθηκε και θα έχουν μπροστά τους για πρώτη φορά μετά από 6 εθνοκτόνα χρόνια κρίσης τον ένοχο.Ίσως τελικά μας λυπηθεί ο Θεός και αποκαλύψει τους ενόχους, Ίσως η αποκάλυψη αυτή να σταθεί η αφορμή για αντιδράσεις που μέχρι τώρα δεν έχουμε δει. Ο μέσος Έλληνας πλέον θα έχει μια ξεκάθαρη και δομημένη αιτία για τα δεινά του και δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τις διαφορές του με τον διπλανό του και να οργανώσει την μαζική αντίδραση του. Το θέμα ΕΛΣΤΑΤ και  των παραποιημένων στοιχείων για το έλλειμμα είναι τόσο μεγάλο που ο κόσμος θα αργήσει να το »πιάσει» ακριβώς διότι όσο μεγαλύτερο και ξεδιάντροπο ένα σκάνδαλο τόσο πιο αόρατο,βασική αρχή της πολιτικής.Στο τέλος όμως η αλήθεια θα μας απελευθερώσει κυριολεκτικά. Ίσως…, διότι προς το παρόν το σχέδιο προχωράει κανονικότατα και τίποτα δεν φαίνεται ικανό να μας σώσει.
hellenicsunrise

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.