Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΗ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ….

Πριν λίγες ημέρες, πληροφορηθήκαμε, πως ο δήμαρχος Τρίπολης και η σύζυγός του, κατέθεσαν αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα, στην Οδοντίατρο και Αρθρογράφο κ. Γιούλη Παπαδοπούλου, για συκοφαντική δυσφήμιση. Επειδή έγραψε για τις απευθείας αναθέσεις που παίρνει η
κυρία δημάρχου από το δήμο Τρίπολης, με τις επιχειρήσεις που διατηρεί στην Τρίπολη, αναρτώντας από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ τα απαιτούμενα αποδεικτικά στοιχεία.

Μάλιστα στην αγωγή τους ζητούν από 100 χιλιάδες ευρώ έκαστος, σαν αποζημίωση και από 3 χιλιάδες ευρώ, κάθε φορά που θα αναφέρει η κ. Παπαδοπούλου το όνομά τους.
Το γεγονός είναι θλιβερό και απαράδεκτο. Και επίσης θλιβερά και απαράδεκτα…ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ.
Θλιβερό γιατί είναι ο ορισμός της ηθικής πτώσης του κύρους του δημάρχου και της κυρίας του, να καταγγέλλουν πολίτες που τους γράφουν αλήθειες που αποκαλύπτουν δράσεις τους.
Και απαράδεκτο γιατί επιχειρούν να εμπλέξουν στα νύχια τους και τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, για να επιτύχουν μια απόφαση ‘’φίμωσης’’ της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ φωνής που τους γράφει στα ίσια και τσεκουράτα, την πραγματικότητα, όταν όλοι οι άλλοι σφυρίζουν κλέφτικα. Όχι τυχαία βέβαια. Υπάρχουν μεγάλες διασυνδέσεις αρκετών ασκούντων την δημοσιογραφία, με το δήμο, είτε με εργασιακό καθεστώς, είτε με ελεύθερη συνεργασία επ΄ αμοιβή.
ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ γιατί δεν υπάρχει άλλη παρόμοια περίπτωση στην Ελλάδα, να στρέφεται ο δήμαρχος κατά του συμπολίτη του, επειδή ο δεύτερος ανεβάζει ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ που αποδεικνύουν τα όσα καταγγέλλει.
Συνήθως, δίνουν συνεντεύξεις που διαψεύδουν όσα λέγονται και απλά προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.
Εδώ έχουμε στυγνή και εχθρική πρακτική απέναντι στην συμπολίτισσα και επιστήμονα αρθρογράφο κ. Παπαδοπούλου Γιούλη και απόπειρα φίμωσης του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ λόγου των πολιτών, που προστατεύεται και από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ του Ελληνικού Κράτους και από την Χάρτα των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων και από το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.
Με το να προσπαθούν να πάρουν τα ασφαλιστικά μέτρα προς όφελός τους, οι κύριοι αυτοί, επιδιώκουν επί της ουσίας, να καταστήσουν ‘’συνεργό’’ τους τη δικαιοσύνη και πλαγίως να υφαρπάξουν το Ο.Κ. για να συνεχίσουν την διασπάθιση των δημοσίων χρημάτων ανεξέλεγκτα.
Επειδή έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, πιστεύουμε πως ο δικαστής, θα αντιληφθεί την ύπουλη στρατηγική τους και θα αποδώσει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ αλώβητη στο κοινό και στους πολίτες, που έχουν μεγάλη ανάγκη για την ανεξάρτητη δημοσιογραφία, αυτή την περίοδο.
Εμείς θα παρακολουθήσουμε στενά το Δικαστήριο της ΤΡΊΤΗΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 που θα εκδικάσει τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ μέτρα και όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα επανέλθουμε στο θέμα. Για πολλούς λόγους.
Κυρίως διότι διώκεται ένας εκ των προσφάτως αποκτηθέντων συνεργατών μας, αλλά διότι επιχειρείται η ΦΙΜΩΣΗ του ελεύθερου λόγου των πολιτών και των δημοσιογράφων. Κι αυτό είναι τουλάχιστον Χομεϊνική πρακτική, απαράδεκτη για τα σημερινά δεδομένα, άσχετα αν η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στη χώρα μας βιάζεται κατ΄ εξακολούθηση και παρά φύση.
Περιμένουμε την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ να αποδώσει στην κοινή γνώμη το ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ.
(Πηγή :
http://www.moriasnews.gr/2013/08/prospathi-na-fimosi-politi-dimosiografo-o-dimarchos-tripolis/)
Συνεργάτης
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.