Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

"Η Τουρκία εφοδιάζει με χημικά τους τρομοκράτες" λέει ο ΥΠΕΞ της Συρίας


 



Στην Τουρκία παρήχθησαν τα χημικά όπλα και στη συνέχεια εστάλησαν στη Συρία. Αυτό υποστήριξε ο Σύριος Υπ. Εξωτερικών κ. Ελ Μουαλίμ, σε δηλώσεις του που αναδημοσιεύονται σήμερα στον τουρκικό τύπο.
Στη συνέχεια ο κ. Ελ Μουαλίμ υπενθύμισε ότι είχε αναφερθεί νωρίτερα ότι ορισμένοι τρομοκράτες συνελήφθησαν με χημικά όπλα στην Τουρκία , αλλά το θέμα στη συνέχεια καλύφθηκε.

Ακόμα στον τυπο αναφέρεται ότι ο Σύριος ΥΠΕΞ, Ελ Μουαλίμ,είπε ότι μία πιθανή στρατιωτική επιχείρηση κατά της Συρίας θα χαλάσει της ισορροπίες της Τουρκίας και απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι η Συρία χρησιμοποίησε χημικά. Επίσης είπε ότι καμία χώρα στον κόσμο δε χρησιμοποιεί χημικά όπλα εναντίον των ίδιων των ανθρώπων της και ζήτησε όποιος έχει στοιχεία να τα παρουσιάσει. Ο κ. Μουαλίμ είπε ότι δε χρησιμοποίησαν χημικά και ότι αυτό δε μπορεί να αποτελέσει αιτία πολέμου.
Αναφορικά με την Τουρκία είπε ότι τα γεγονότα στην Αίγυπτο κλόνισαν τις ισορροπίες της Τουρκίας και οι ισορροπίες αυτές θα χαλάσουν τελείως με την επέμβαση στη Συρία. Ο κ. Μουαλίμ συνέχισε με την θέση ότι πως τα χημικά όπλα παρήχθησαν στην Τουρκία και στη συνέχεια εστάλησαν στη Συρία.
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.