Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ: "ΠΟΛΥ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ"...



Ρεεεεεεεεεεεεε... σας πήρε χαμπάρι ο κόσμος...σε λίγο, δεν θα έχετε που να κρυφθείτε....

Πόπη Σουφλή


Αμηχανία προκάλεσε η παρέμβαση ενός νεαρού αναπάντεχα σε ζωντανή σύνδεση της εκπομπής της Τσαπανίδου.


Ο νεαρός ενώ αρχικά λέει για ξεκάρφωμα κάτι για τα Χριστούγεννα, προσθέτει "Ωραία είναι εδώ πέρα... αλλά πολύ Μασονία εδώ πέρα ρε παιδιά"!

Και έπειτα λέει ότι..

"...Μασόνοι, αυτό ήθελα να πώ"!

Οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να κρύψουν με γέλιο την αμηχανία τους, παίρνοντας αφορμή από τον χαριτωμένους τρόπους του νεαρού. Πολλοί νέοι έχουν ξυπνήσει και έχουν καταλάβει τον ρόλο της Μασονίας στον έλεγχο της πολιτικής και των ΜΜΕ. Η Μασονία αποτελεί την πραγματική κυβέρνηση της Ελλάδας, που παίρνει διαταγές από τους σιωνιστές...

Πηγή
attikanea.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Ελπίζω να καταλάβετε κάποτε το πόσο κακό κάνουν στην πατρίδα αυτά που γράφετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες βρε προβοκάτορα; αυτά που γράφουν κάνουν το κακό ή αυτοί που παίρνουν εντολές από λέσχες και στοές; ο κόσμος ξύπνησε βλακάκο... κρίμα για τα αφεντικά σου...

      Διαγραφή
    2. Δεν υπαρχει μασωνια ε?Ξανθια κουφαλα τσουτσεκι.Μπαλωσε τα τωρα!Νομίζετε ζαβλακωμένοι θα είμαστε μια ζωή κοπρόσκυλα!Ξεπουλάτε τα πάντα για λίγη υλική υπόσταση και εφήμερη ΑΔΟΞΗ Δόξα.Σιχαμένοι!Γαμώ το Ροτσιλντ το Σώρο, και όλη τη κολοΜασωνία.Δειλοί είστε ρε/Φλώρια γι'αυτό έχετε τέοια κόμπλεξ με την εξουσία και τα φράγκα!Γι' αυτό τόση μυστικοπάθεια.Και τη σκιά σας φοβάστε!Θα ρθει η ώρα σας!Μαζί με τους δημοσιαγράφους, τους πολιτικούς, τη μουσική σας βιομηχανία και οτιδήποτε ανάξιο,ψεύτικο και σάπιο έχετε στήσει στα μέτρα σας!

      Διαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.