Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ: ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΤ!


nazi guard concentration camp

Πολύ απλά: Η διάταξη αυτή εκτός από την συγκάλυψη κακουργημάτων, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι γερμανικές τράπεζες θα μαζέψουν όλα τα κεφάλαια, όχι μόνον της Ευρωζώνης και θα συνεχίσουν ανενόχλητες το ξέπλυμα. Μιλάμε για νόμους που επιβάλλουν οι Γερμανοί και ισχύουν για όλους εκτός από την Γερμανία! Είπατε κάτι για νέα κατοχή;

Για οσους ακομα τολμουν να μιλουν ανερυθριαστα περι κανονων της Ευρωζωνης και συμμορφορφωσης μ’ αυτους ειναι αφιερωμενη η παρακατω ειδηση που πιστοποιει τη μονομέρεια της Γερμανιας στη θηριωδη ασυλια που θελει για τον εαυτο της και στον στραγγαλιστικο ελεγχο των αλλων.
Η ειδηση γενναει τρια ερωτηματα.
1ον Ποσο εθελοδουλοι ειναι οι υπολοιποι ηγετες των ευρωπαικων κρατων;
2ον Ποσους σκελετους εχουν οι γερμανικες τραπεζες απο στεγαστικα δανεια και απ’τη χασουρα που ειχαν το 2008 απ’τα αμερικανικαπαραγωγα ωστε να φοβουνται τοσο πολυ τον ελεγχο;
3ον Για τις τεραστιες απωλειες που εχουν και κρυβουν απ’τα ναυτιλιακα δανεια δεν υπαρχει κανεις για να τους κολλησει στο τοιχο;
Αναδημοσιευση απο το Capital
FT: Θα εξαιρεθούν από τους ελέγχους της ΕΚΤ δάνεια γερμανικών τραπεζών
Για την εξαίρεση του χαρτοφυλακίου των στεγαστικών τους δανείων από τον έλεγχο της ποιότητας των παγίων που διενεργεί η ΕΚΤ πιέζουν γερμανικές τράπεζες, υποστηρίζοντας πως η σταθερότητα της γερμανικής αγοράς ακινήτων απομακρύνει την ανάγκη ανατιμήσεων μετά την έκδοση του αρχικού δανείου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, ένας αριθμός γερμανικών τραπεζών, συμπεριλαμβανομένων των Commerzbank και HSH Nordbank, θα αποφύγουν τους ελέγχους στα βιβλία στεγαστικών δανείων.
Το δημοσίευμα επισημαίνει πως η ΕΚΤ διευκρίνισε πως δεν θα αποφύγουν όλες οι γερμανικές τράπεζες τον έλεγχο των στεγαστικών δανείων.
Νωρίτερα σήμερα η ΕΚΤ δημοσίευσε το εγχειρίδιό της σχετικά με τη μεθοδολογία που εφαρμόζεται στη δεύτερη φάση του ελέγχου της ποιότητας των στοιχείων του ενεργητικού. Συνολικά 128 τράπεζες υπόκεινται στη συνολική αξιολόγηση της ΕΚΤ, ενώ το συνολικό ποσό σταθμισμένων ως προς τον κίνδυνο στοιχείων του ενεργητικού των χαρτοφυλακίων που επιλέγονται για τους σκοπούς του ελέγχου φτάνει τα 3,72 τρισ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε η κεντρική τράπεζα. Αυτό αντιστοιχεί σε 58% του συνόλου των σταθμισμένων ως προς τον κίνδυνο στοιχείων του ενεργητικού των τραπεζών.
Παράλληλα, ο εκτιμώμενος αριθμός των εξεταζόμενων φακέλων πιστοδότησης ανά τράπεζα φτάνει τους 1.250 κατά μέσο όρο.
Πληροφορίες από:
projectantisystem.wordpress.com
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.