Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Τα σκ@τά συνάντησαν τα σκ@τά ! Πλημμύρισε ο βόθρος της βουλής



Πνίγηκε στα… σκ@τά η Βουλή. Πλημμύρισε ο βόθρος και η δυσοσμία έκανε τους βουλευτές να τρέχουν να φύγουν από το Κοινοβούλιο ή να κρατάνε τη μύτη τους.

Σύμφωνα με το «Βηματοδότη» προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση χθες το μεσημέρι στη Βουλή όταν ο
βόθρος ξεχείλισε και δημιούργησε αποπνικτική ατμόσφαιρα. Λόγω της... δύσκολης κατάστασης, ορισμένοι βουλευτές βρήκαν την ευκαιρία και απέδρασαν εκτός κοινοβουλίου, ενώ άλλοι αντιμετώπισαν προβλήματα αναπνοής.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Δρ. Μαρκογιαννάκης: «Παρ' ολίγον να λιποθυμήσω από τη μυρωδιά. Ημουν μέσα στο ασανσέρ και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Πω πω βρώμα! Σου ερχόταν όντως να λιποθυμήσεις» έλεγε σε συναδέλφους του βουλευτές.
Η μυρωδιά, όπως γράφει ο Βηματοδότης, έδιωξε και τους «συνηθισμένους» πελάτες του καφενείου, αλλά και τον κ. Κ. Τασούλα, ο οποίος προσήλθε την Τρίτη καμαρωτός στη Βουλή για να επιδείξει σε συναδέλφους του ένα παλαιό ελβετικό... ρολόι τσέπης μάρκας Cyma, που όπως έλεγε (και κανείς δεν μπορούσε να τον διαψεύσει) του το έκανε δώρο ο αείμνηστος Ευάγγελος Αβέρωφ.
defencenet

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ !!!!

    ΩΣ ΤΟΤΕ, ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΚΑΤΑ... ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ...

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.

    ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, Η ΝΕΜΕΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΡΥΠΩΣΕΤΕ!

    ΚΑΑΘΑΡΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.