Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Μπουτάρης στους εξαγριωμένους κάτοικους της Τούμπας: “Οι μετανάστες θα φιλοξενηθούν και σε όποιον δεν αρέσει…να μη με ξαναψηφίσει”


mpoutaris
Σχόλιο ΛΦ: Ψήφισες τον ψόφο σου νεοελληναρά..
Χαμός έγινε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης,  μεταξύ του Γ. Μπουτάρη καιόταν εξαγριωμένων κατοίκων της Τούμπας, οι οποίοι… αντιδρούσαν -σε κατάσταση εκτός εαυτού- στη δημιουργία ξενώνα μεταναστών.
Μάταια ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Π. Αβραμόπουλος προσπαθούσε να πει ότι «οι μετανάστες είναι άνθρωποι σαν κι εμάς, δεν είναι τέρατα» και να ενημερώσει το πλήθος ότι θα φιλοξενηθούν εκεί 6-7 οικογένειες που ζήτησαν άσυλο.
Όταν οι κάτοικοι φώναξαν στον Γ. Μπουτάρη ότι δεν θα τον ξαναψηφίσουν, εκείνος δεν κρατήθηκε: «Να μη με ξαναψηφίσει κανείς σας. Πείτε μου αν δεν είναι αυτοί ρατσιστές, τότε ποιοι είναι;». Σημειώνεται ότι ο δήμος θα καταθέσει πρόταση χρηματοδότησης για την οργάνωση και τη λειτουργία του χώρου στη Διεύθυνση Κοινωνικής Αντίληψης και Αλληλεγγύης του υπουργείου Υγείας, ενώ διεκδικεί 602.000 ευρώ μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσφύγων.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.