Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Κάτοικοι και επαγγελματίες 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος: Ο Καμινης μας διώχνει απο τα σπιτια μας.


Ο Δήμος Αθηναίων καθιστά πλέον και επισήμως το 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα καταυλισμό προσφύγων και λαθρομεταναστών. Αφού πρώτα εγκατέστησε σε συνεργασία με διάφορες ΜΚΟ ένα σωρό υποδομές για σίτιση, περίθαλψη, υποστήριξη κτλ., αφού μοίρασε αφειδώς άδειες σε μαγαζιά ιδιοκτησίας αλλοδαπών αμφιβόλου νομιμότητας και λειτουργικότητας, τώρα παραχωρεί και κτίρια του στην Κυψέλη, για να μείνουν οι Σύριοι του Συντάγματος.

Ο κ. Καμίνης με τα εξαπτέρυγα του μας αναγκάζουν σε φυγή ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΑΠΌ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Ο δε κ. Κικίλιας φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο για τις κάμερες παρά για το πρόβλημα. Το αποτέλεσμα είναι η κατάσταση να είναι πλέον αφόρητη με χιλιάδες παράνομους και μη (στα χαρτιά μόνο νόμιμους) αλλοδαπούς να έχουν καταλάβει στην κυριολεξία τις γειτονιές μας και ουδείς να τους ελέγχει. Δεν ελέγχονται πώς τρέφονται, πώς πληρώνουν τα ενοίκια τους, εάν και πού δουλεύουν, σε τί συνθήκες ζουν, ποιός τους προμηθεύει τα πλαστά, ποιός τους φέρνει και ποιός τους διακινεί. Εκτός και εάν ελέγχονται, αλλά οι ελεγκτικοί μηχανισμοί τα πιάνουν, για να κοιτάνε αλλού. Δεν θα μας εκπλήξει και αυτό, αφού είναι πασιφανές ότι την περιοχή μας δεν την ελέγχει το Κράτος, αλλά το οργανωμένο έγκλημα, στο οποίο ο κ. Καμίνης έρχεται να προσθέσει νέους πελάτες.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον βιασμό της πόλης και των κατοίκων της
ΚΑΙ από τους χιλιάδες αλλοδαπούς που εγκαθίστανται ανενόχλητοι στην πρωτεύουσα
ΚΑΙ από τους επαγγελματίες αλληλέγγυους των βορείων και νοτίων προαστίων που πλουτίζουν εις βάρος μας πουλώντας φιλανθρωπία ή νοικιάζοντας τις τρώγλες τους σε μπουλούκια που πληρώνουν με το κεφάλι.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΡΟΜΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΙΣΑ ΜΕ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ, ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Οι Σύριοι του Συντάγματος να πάνε στο Χαλάνδρι και στην Εκάλη και μαζί τους να πάρουνε και όλους αυτούς τους παράνομους με τους οποίου συγκατοικούμε τόσα χρόνια.
ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΚΑΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΑΠΌ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.
Κάτοικοι και επαγγελματίες 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.