Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Όταν η πρόκληση είναι ύβρις ….



Αν μια οικογένεια είχε ένα θύμα και έκανε μνημόσυνο για το θύμα του, και την ημέρα του μνημόσυνου, παρουσιάζονταν κάποιος που είχε πει προηγούμενα ‘χέστηκ@ κι αν τον σκότωσε. Καλά να πάθει. Δεν με νοιάζει!’, τότε: Πόσο παράλογο θα ήταν οι οικείοι του θύματος να ζητήσουν την αποχώρησή του;

Αυτό ακριβώς συνέβη και με τον ασεβή και ακραίο Μπουτάρη. Είναι γνωστές οι δηλώσεις του ότι ‘χέστηκε αν ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες κλπ’.
Και ενώ είναι γνωστό ότι έκανε τα πάντα –και τις προηγούμενες χρονιές- για να παρεμποδίσει την εκδήλωση για την μνήμη των θυμάτων σφαγιασμού των Ποντίων, παρουσιάστηκε εκεί σαν να μην συνέβαινε τίποτα.
Το σφάλμα όμως δεν είναι στον προκλητικό Μπουτάρη, αλλά στο ότι το θλιβερό πολιτικό σύστημα ακόμα δεν αναγνώρισε την γενοκτονία των Ποντίων!.
Αλλιώς θα ήταν ο Μπουτάρης ο οποίος θα πήγαινε στην φυλακή για εξύβριση. Τώρα όμως συμβαίνει το αντίθετο ‘εκεί που μας χρωστάγαν μας πήραν και το βόδι!’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.