Κυριακή 27 Μαΐου 2018

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ… ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ!!!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δυσάρεστο σοκ περίμενε τις κατοχικές δυνάμεις στην κατεχόμενη Λευκωσία, όταν δυο τουρίστες αποπειράθηκαν εν ψυχρώ να κατεβάσουν την τουρκική σημαία από το κτίριο της τουρκικής πρεσβείας.


Όπως έγινε γνωστό, ο Άγγλος, Ross Alan Stevens, (30 ετών) και ο Γάλλος, Marc leon Edward Chamıchıan, (23 ετών),, πήγαν να κατέβουν την τουρκική σημαία που κυμάτιζε εμπρός από το κτίριο της πρεσβείας της Τουρκικής Δημοκρατίας στην κατεχόμενη Λευκωσία. Η ενέργεια προφανώς έγινε για να υπογραμμίσει το παράνομο της κατοχής της Βόρειας Κύπρου.
Μόλις έγιναν αντιληπτοί από την κατοχική φρουρά, επενέβηκαν και αφού τους συνέλαβαν τους οδήγησαν στην Γενική Ασφάλεια για ανάκριση.
Τι μας θυμίζει αυτό;;;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.