Σελίδες

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Δικτάτορας Διά Βίου. Η ΄Ανοδος του Αμερικανού Αυτοκρατορικού Προέδρου



by John Whitehead, The Rutherford Institute,6-3-18
[Tην συντηρούμενη στην Δύση (με «μπότοξ» και καλλυντικά) εικόνα-πρότυπο των ΗΠΑ ως όασης και οχυρού της ελευθερίας και της δημοκρατίας, αλλά και σταυροφόρου φύλακα αυτών των αξιών, έτοιμου να παρέμβει σε κάθε γωνία της γης, συνήθως αντιστρατεύονται άρθρα, δηλώσεις και πληροφορίες που αναφέρονται στην αστυνομική βία κατά των μαύρων, στην πολύ χαμηλή συμμετοχή και στον αποφασιστικό ρόλο του χρήματος στις εκλογές, στην ιλιγγιώδη οικονομικό-κοινωνική ανισότητα, στις «αγαθοεργίες» της  CIA, στον έλεγχο της ενημέρωσης από το πολύ μεγάλο κεφάλαιο και στην θρυλούμενη υπερεξουσία του «βαθέως κράτους». Το πιο κάτω άρθρο εισάγει όμως μιαν τελείως άγνωστη  σκοτεινή πλευρά της εικόνας, που αποτελεί και την αξία της συμβολής του στην ενημέρωση και στις επιστήμες της πολιτειολογίας, αλλά και τις ψυχολογίας του πλήθους .

ΚΑΙ…ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στην Τουρκία η εμφάνιση του Ταιγίπ Ερντογάν σε δημοσιά ομιλία εμπρός σε χιλιάδες οπαδούς του να κάνει το γνωστό σήμα των Τούρκων εθνικιστών Γκρίζων Λύκων που βαρύνονται με πολλά εγκλήματα, όπως οι δολοφονίες των δυο Κυπριών στην πράσινη γραμμή το καλοκαίρι του 1996.

ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι η πρώτη φορά που φθάνει στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία Γάλλων υπηκόων που ζουν στη χώρα μας μια τέτοια αλληλογραφία καθώς στο παρελθόν είχαν σταλεί κάποια ανάλογα e-mails που αναφέρονταν ξεκάθαρα σε καιρικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές.