Σελίδες

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Η εταιρειοκρατεία ποτέ δε θα είναι σε κρίση

FacebookΤον Απρίλιο του 2012, εν μέσω μιας πρωτοφανούς παγκόσμιας κρίσης, ο επιχειρηματικός κόσμος συνεχίζει να διαβάζει στις οικονομικές σελίδες των εφημερίδων και του διαδικτύου ειδήσεις που προκαλούν «χρηματικό ίλιγγο» στους κοινούς θνητούς.

Μία από αυτές τις ειδήσεις των οικονομικών συντακτών είναι ότι η εταιρεία Instagram, Inc. εξαγοράστηκε πολύ πρόσφατα από το Facebook έναντι ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων. Η εταιρεία απασχολεί μόλις 13 άτομα και είναι αυτή που ανέπτυξε μια πρωτότυπη ιδέα για την ψηφιακή επεξεργασία φωτογραφιών και το διαμοιρασμό τους. Μια εφαρμογή που μπορεί να εγκαταστήσει ο κάθε χρήστης τηλεφώνων i-phone και ipad και πρόσφατα ο κάτοχος κάθε Android τηλεφώνου.
Μια πρωτοποριακή ιδέα που τελικά αποκτάει τεράστια αξία. Δίνεται στις φωτογραφίες μια ευχάριστη νότα ρετρό ή την επεξεργάζεστε με μοναδικό τρόπο και τη μοιράζεστε με τους φίλους σας.

Τον καιρό της κρίσης μπορεί να μην έχουμε λύσει βασικά ζητήματα διαβίωσης ακόμη και στον ανεπτυγμένο κόσμο αλλά το «χρηματιστήριο» των επιχειρήσεων όλου του κόσμου συνεχίζει να λειτουργεί αυτόνομα από όλη την κοινωνία και να κοστολογεί μια «πρωτότυπη» ιδέα, πολύ μα πολύ ακριβά.

πηγή: koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.