Κάτι πρέπει να συμβαίνει για να έχουμε εκ νέου άσκηση ετοιμότητας. Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε ξαφνικά πριν από λίγο στις 9:30 το σύστημα αεράμυνας όλης της χώρας ! Με αιφνιδιαστική εντολή ο Α/ΓΕΕΘΑ ,ζήτησε ενεργοποίηση του συστήματος άμυνας.Πρόκειται για ανάλογη άσκηση ετοιμότητας ,όπως αυτή που είχε διαταχθεί πριν από λίγες ημέρες ,με την ενεργοποίηση της δύναμης ταχείας αντίδρασης της ΠΑ.
Η διαταγή κινητοποίησε όλο το σύστημα αεράμυνας της χώρας και αυτό συμπεριλαμβάνει και τους ρωσικούς S 300,οι οποίοι είναι έτοιμοι να εκτελέσουν βολή.
Το ερώτημα που προκύπτει μετά από τις συνεχείς ασκήσεις ετοιμότητας είναι αν υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία για κάποια ορατή απειλή στο άμεσο μέλλον ή αποτελούν απλά έλεγχο της λειτουργίας οπλικών συστημάτων και των αντανακλαστικών του προσωπικού. Από το ΥΕΘΑ και το ΓΕΕΘΑ ,διαβεβαιώνουν ότι πρόκειται για το δεύτερο και ότι τα αποτελέσματα των αντιδράσεων του προσωπικού σε τέτοιου είδους ξαφνικές ενεργοποιήσεις των αμυντικών σχεδίων είναι άψογα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σελίδες
Ετικέτες
- Αθλητισμός
- Άμυνα
- Απόψεις - σκέψεις
- Γεωστρατηγικές-πολιτικές αναλύσεις
- Διαπλοκή
- Διεθνή Νέα
- Εγκληματικότητα
- Εθνικά θέματα
- Ελλάδα
- Επικαιρότητα
- Εργασία
- Ιστορία
- Κοινωνία
- Κόσμος
- ΜΜΕ
- Μορφές Ελλήνων
- Νέα Τάξη Πραγμάτων
- Οικονομία
- Ορθοδοξία
- Παιδεία
- Περιβάλλον
- Πολιτική
- Πολιτιστικά νέα
- Σαν σήμερα
- Συνεντεύξεις
- Τεχνολογία - Επιστήμες
- Υγεία
Τρίτη 22 Μαΐου 2012
Σε πλήρη ετοιμότητα πριν από λίγο η αεράμυνα της χώρας!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.