Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Αυτοί είναι οι..πατριώτες της ΝουΔούλας!

251982_236146163154964_831739158_n

Αφού ολοκληρώθηκε η θλιβερή ομιλία Σαμαρά στο Σύνταγμα, οι "υπερπατριώτες" της Νδ αποχώρησαν, ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΑ!
Αυτοί είναι που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα; Εκείνοι που ΠΕΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ μαζί με πλαστικά μπουκάλια, φυλλάδια και κάθε λογής σκουπίδι, αφού πρώτα την χρησιμοποιήσουν για να εκδουλεύσουν πατριωτισμό;;;
Είναι δικαίωμα του καθενός να ψηφίσει το συγκεκριμένο κόμμα: Ας μην αυταπατάται όμως, πως ψηφίζει...πατριώτες που νοιάζονται για την Ελλάδα!
Διαφορετικά, αν ακόμα πιστεύει κάτι τέτοιο, ας ξανακοιτάξει τη φωτογραφία του νεοδημοκρατικού αίσχους!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.