Σελίδες

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΤΣΙΡΚΟ! 1 Δις Ευρώ ζητά αποζημίωση από Γερμανούς και Ελληνικό δημόσιο ο νέος ιδιοκτήτης των ναυπηγείων… Μαντέψτε ποιός θα πληρώσει.

300x188_133951596223

Γρήγορα, τα παλικάρια της ΔΑΚΕ ναυπηγείων να βγάλουν καταδικαστική δήλωση για το Ελληνικό δημόσιο. Να ξεσκονίσουν αμέσως το εικόνισμα του Γιάννη Μίχα που έχουν στις κρεββατοκάμαρες τους και να εκτοξεύσουν μύδρους κατά του Καμμένου που μάτιασε την συμφωνία καταγγέλλοντας εμπλοκή του Νίκου Παπανδρέου. Όπως τότε το 1999, που ζητούσαν από τον Καραμανλή να τον διαγράψει, επειδή συκοφαντούσε τον ευεργέτη Άκη και το ΚΥΣΕΑ του Σημίτη, για την θεάρεστη συμφωνία με τα υποβρύχια που έκαναν την Ελλάδα διαγαλαξιακή υπερδύναμη.
Όπως αποδεικνύεται και σήμερα, η συμφωνία ήταν κρυστάλλινη. Τεράστια επιτυχία του Παπανδρέου. 1 Δις θα πληρώσουν οι μαλάκες, τα ζώα οι πολίτες και όλοι θα είναι ευτυχισμένοι.

Στη διαιτησία προσέφυγαν η εταιρεία Privinvest του Γαλλολιβανέζου Ισκαντάρ Σάφα και τα Ελληνικά Ναυπηγεία (ΕΝΑΕ) εναντίον του ελληνικού Δημοσίου και των Γερμανών
συνεταίρων τους, της HDW και της ThyssenKrupp Marine Systems, ζητώντας αποζημιώσεις.

Το ύψος των αποζημιώσεων μόνο για τα δύο προγράμματα κατασκευής των υποβρυχίων
«Αρχιμήδης» και «Ποσειδώνας ΙΙ» φτάνει το 1 δισ. ευρώ. Ο κ. Σάφα στρέφεται κατά του ελληνικού Δημόσιου για την απαγόρευση κατασκευής πολεμικών πλοίων ξένων χωρών, καθώς και για μια σειρά άλλες αιτίες.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.