Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Κόλαση και στο Ιράκ. Τους 93 έχουν φτάσει οι νεκροί απο τις επιθέσεις Ισλαμιστών, την ώρα που ο Άσαντ στέλνει αυστηρή προείδοποίηση στην Τουρκία.

koyrdoi

Εκατόμβη θυμάτων στο Ιράκ από τις τρομοκρατικές επιθέσεις ισλαμιστών σε αμάχους, την ίδια στιγμή που η Τουρκία προκαλεί συγκεντρώνοντας στρατεύματα στα σύνορα με την Συρία.
Ενώ τα διεθνή μέσα αποκρύπτουν την θηριωδία στο Ιράκ επιμένοντας να αναπαράγουν ψεύδη περί δήθεν νεκρών αμάχων στην Συρία και την ενδεχόμενη χρήση χημικών όπλων σε …πολίτες (θυμάστε τα παραμύθια πριν από την εισβολή στο Ιράκ), ο Άσαντ επιβεβαιώνει την
συγκέντρωση πυραύλων με χημικές γομώσεις (για χημικό πόλεμο δηλαδή) δηλώνοντας:
“Ναι, το χημικό οπλοστάσιο μας είναι σε επιφυλακή, όχι βέβαια για εσωτερική χρήση αλλά σε περίπτωση που η χώρα δεχτεί εισβολή από το εξωτερικό”!
Εάν λοιπόν ο Ερντογάν αποτολμήσει εισβολή, είναι βέβαιο ότι ίσως και τουριστικά θέρετρα της Τουρκίας θα μετατραπούν σε φέρετρα χημικού πολέμου.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.