Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Για το BBC "ρατσισμός" από "ρατσισμό" διαφέρει!

τιβι

Οι "δικοί" μας εδώ, ήταν αμείλικτοι στο να καταστρέψουν την καριέρα μιας νέας κοπέλας σαν την Βούλα Παπαχρήστου που της προξένησαν και οικονομική ζημιά πέραν της ηθικής (4 χρόνια ετοιμαζόταν σαν κορόιδο για ποιόν και γιατί;) αλλά στο να προστατέψουν τον γηγενή και αυτόχθονα πληθυσμό από τις ρατσιστικές επιθέσεις των αλλοδαπών ή και των ιδεολογικά Διεθνιστών ντόπιων ελληνόφωνων, είναι απελπιστικά αργοί και αναποτελεσματικοί.
Παρομοίως βλέπουμε ότι συμβαίνει στην Μ.Βρετανία, αλλά και σε άλλες χώρες του εξωτερικού. Ας θυμήσουμε το περιστατικό στη Γαλλία όπου Αλγερινοι στην Τουλούζη έκαιγαν Γαλλικές σημαίες στην κεντρική πλατεία ως ένδειξη χαράς για το τότε νικηφόρο αποτέλεσμα στον αγώνα Αίγυπτος - Αλγερία. Η εντολή στη γαλλική αστυνομία ήταν να μην επέμβει και διακόψει την "χαρά" των Αλγερινών.
Μετά όταν κάποιοι μιλούν για την επιβολή πολτοποίησης των λαών και καταστροφής εθνών και εθνικών συμβόλων, από οργανωμένο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων θεωρούνται γραφικοί, νοσηροί, ρατσιστές και άλλα όμορφα.
Ρατσιστικά γκράφιτι κατά των λευκών που τους λένε να φύγουν από την πόλη, βρέθηκαν πάνω σε τοίχους ένα ήσυχο δρομάκι του Dewsbury στο Δυτικό Γιορκσάιρ.
Οι λέξεις ‘white slags’ (λευκά σκουπίδια), ‘old white basterds’ (sic) και «λευκοί άνθρωποι φύγετε από τo Ravy!» βρέθηκαν γραμμένα στην οδό Crawshaw στην περιοχή Ravensthorpe.

Ένα άλλο σύνθημα έγραφε «RTS» και έχει κάνει τους κατοίκους να ανησυχούν, καθώς θεωρήθηκε ότι παραπέμπει στην τοπική συμμορία Ασιατών που αυτοαποκαλούνται ‘Ravey Terror Squad’ (‘Ομάδα Τρόμου Ravey’).
Η συμμορία αυτή ήταν πίσω από μια σειρά απρόκλητων επιθέσεων κατά λευκών  κοντά στο Calder Valley Greenway το 2007.
Τα γκράφιτι έκαναν ένα κάτοικο να τοποθετήσει κάμερες CCTV γύρω από την περιοχή την επόμενη μέρα, οι οποίες μυστηριωδώς κατεδαφίστηκαν αμέσως μετά.
Φυσικά, τα mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης αγνόησαν εντελώς αυτό το περιστατικό, παρά την συνηθισμένη συνήθειά τους να παρουσιάζουν και να τονίζουν ανάλογες ιστορίες με φράσεις κλισέ του στυλ «ρατσιστικό παραλήρημα», «ρατσιστικό μίσος», «ρατσιστικό πογκρόμ» και λοιπά στομφώδη, ΜΟΝΟ όμως όταν αφορούν υποτιθέμενο ρατσισμό κατά μη-λευκών.
Για παράδειγμα, το Φεβρουάριο του αυτού του έτους, το BBC "είδε" στο γραμμένο με σπρέι σύνθημα με τα γράμματα «PLM», ένα «ρατσιστικό γκράφιτι» στο Northamptonshire και «επίθεση κατά εθνοτικής μειονότητας κατοίκων»!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, με τίτλο «Ρατσιστικό γκράφιτι σε σπίτια στο Wellingborough», τα τρία γράμματα ‘PLM’ είναι «ρατσιστικά» προς τους Ασιάτες, και αποτελούν ένα «έγκλημα μίσους».
Τα «PLM» σημαίνουν για τους σαΐνηδες του BBC, μια «ρατσιστική φράση» και προκαλεί αδίκημα για τους ανθρώπους από την Ινδία, το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν, και ως εκ τούτου η είδηση ήταν άξια να εμφανιστεί στην ιστοσελίδα του BBC.
Οι φράσεις ‘white slags’ και ‘old white basterds’ δεν έπεισαν τους "ευαίσθητους" του BBC ότι είναι «ρατσιστικά» και για αυτό η ιστορία στο Dewsbury δεν παρουσιάστηκε ποτέ από το BBC, αλλά ούτε και από οποιοδήποτε άλλο εθνικό ειδησεογραφικό δικτυακό τόπο.
Μέχρι σήμερα, κανείς δεν ξέρει τι σημαίνει «PLM»
….
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.