Το σχέδιο ξεπουλήματος της περιουσίας του κράτους είναι μπροστά μας!
Τώρα ξεδιπλώνεται σιγά σιγά το σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο τα “φιλέτα” του δημοσίου θα δοθούν ..τσάμπα!
Η δήλωση του Υπουργού Οικονομικων από το βήμα της Βουλής, οτι δηλαδή το ΤΑΙΠΕΔ θα δέχεται και ομόλογα του δημοσίου ως τίμημα, δείχνει το τι ακριβώς θέλουν να κάνουν.
Σκεφτείτε μόνο οτι τα ομόλογα στη δευτερογενή αγορά βρίσκονται σε εξευτελιστικές τιμές ( μέχρι και στο 1/10 της αξίας τους)! Συνεπώς, όλα αυτά που λέμε και γράφουμε όλο αυτό τον καιρό στο ΟΛΥΜΠΙΑ για το ξεπούλημα του κράτους, αν συνδυαστεί με αυτό που θέλουν να κάνουν, αποκαλύπτει το τελικό τους σχέδιο.
Βγάζουν την Ελλάδα στο σφυρί και περιμένουν να τους πούμε και “ευχαριστώ” που θα τα δώσουν για να “σωθεί” η χώρα!
olympia
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.