Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ε ρε Γκιόλιας που σας χρειάζεται - Μια απάντηση στον Ορλάντο Σέντινελ για την Παπαχρήστου για τα προκλητικά σχόλια του

Η πολιτική και κοινωνική υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο…

55029E0F753DB7E901415A4CD4A32F4A.jpg
Φανταστείτε μόνο αυτό…Να ζούσε ο συγχωρεμένος ο Σωκράτης τώρα που αποκλείστηκε η πρωταθλήτρια μας Β. Παπαχρήστου. Να δούμε πως θα είχε γλυτώσει από την πένα του ο Κούβελος και όλοι οι υπεύθυνοι αυτής της ξεφτίλας. Είναι ντροπή τους! Τα λαμόγια της πολιτικής θίχτηκαν τόσο πολύ από τη φράση που χρησιμοποίησε η νεαρή αθλήτρια κάνοντας χιούμορ, που μάλιστα δεν ήταν καν δική της… Και ακόμα μεγαλύτερη η ντροπή του νέου παιδιού που είναι εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜ.ΑΡ και χωρίς τσίπα επάνω του βγήκε στο Αποκαλυπτικό δελτίου του Άκη στο EXTRA 3 να τονίσει πως επιτέλους για πρώτη φορά λειτούργησε και κάτι στην Ελλάδα. Εάν αυτά είναι τα μυαλά των νέων πολιτικών της χώρας μας τότε περαστικά μας!

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!».

Αυτό ήταν το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ σχόλιο της Βούλας. Μια φράση παρμένη από το Facebook. Μια φράση που αν την έλεγε ο Λαζόπουλος όλοι αυτοί οι πολιτικάντιδες που θα βρισκόντουσαν στο πλατό της εκπομπής του Λάκη ακόμα θα γελούσαν. Και όμως αυτή η φράση στάθηκε ικανή να στερήσουν στην Βούλα το δικαίωμα να συμμετάσχει στους Ολυμπακούς Αγώνες. Το δικαίωμα να κάνει πράξη το όνειρο για το οποίο αγωνίζεται από μικρό παιδί χωρίς την παραμικρή βοήθεια από την πολιτεία.Μην απορήσουν λοιπόν όταν θα δούν με τις αντιδράσεις τους τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής να φτάσουν το 30 και το 40%. Διότι εκεί ωθούν τους Έλληνες με τη συμπεριφορά τους…Είναι αίσχος και θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι οι πολιτικοί της χώρας που υποστηρίζουν πως η αθλήτρια μας άξιζε αυτή την ποινή.Υ.Γ. Περιμένουμε αύριο την ΔΗΜ.ΑΡ να βγάλει αναλυτική ανακοίνωση για τον “Πίου”, το μαύρο το πιστόλι, όπως επίσης να ζητήσει την απαγόρευση του τραγουδιού του Ζαμπέτα “Ο σκύλος ο αράπης…”Τουλάχιστον η Βούλα Παπαχρήστου δεν ξέχασε να δηλώσει 1.000.000 ευρώ όπως πολύ εύστοχα σημειώνει το greekalert.

enimerwsi

 

Μια απάντηση στον Ορλάντο Σέντινελ για την Παπαχρήστου.

Ο αρθρογράφος της εφημερίδας, Σάνον Όουενς της Φλόριντα, Ορλάντο Σέντινελ σε κείμενό του για τη Βούλα Παπαχρήστου εμφανίστηκε αρκετά σκληρός.«Αναγκάστε την να αποσύρει το tweet, φέρτε την στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κλείστε τη σε ένα δωμάτιο με Αφρικανούς αθλητές…..»

Να υποθέσω λοιπόν, πως ο εν λόγο “κύριος” τα ξέρει καλύτερα αυτά τα πράγματα, με το πόσοι Αφρικανοί χωρούν όχι μόνο σε ένα δωμάτιο, αλλά σε ένα αμπάρι πλοίου, όπου οι πρόγονοί τους, τούς διακινούσαν ως σκλάβους στον νέο κόσμο και στα σκλαβοπάζαρα παγκοσμίως. Κάτω τα χέρια από τους αθλητές μας. Δέκα άκουσα τον αριθμό πως βρέθηκαν με ντόπινγκ (;!!).Μην στενοχωριέσαι δεσποινίς Παπαχρήστου, έτσι κι αλλιώς δεν είναι Ολυμπιάδα αυτή. Είναι η διοργάνωση μεγάλων εταιριών και ξέπλυμα χρήματος. Πάνω από δέκα χιλιάδες οι στρατιώτες για φύλαξη (!!). Μήπως τελικά θα εισβάλουν κάπου;!!

Πετρόπουλος Εμμανουήλ

3 σχόλια:

  1. Η “γαλάζια” Βούλα δεν είναι μόνο χυδαία ρατσίστρια που κολώνει να το παραδεχτεί δημόσια για να μην στερηθεί τα προνόμια της εθνικής σταρ και τα φράγκα από τους “περήφανους χορηγούς” όπως η Samsung Hellas. Είναι φανερή υποστηρίκτρια των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, θαυμάστρια του αρχιτραμπούκου Κασιδιάρη και των ομοίων του. Όμως δεν υπολόγισε κάτι πολύ απλό: Πως ο ρατσισμός και οι φασίστες μπορεί να ενισχύονται επιμελώς από το πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο για εσωτερική κατανάλωση, αλλά αποτελούν ταμπού στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις των καπιταλιστών όπως οι Ολυμπιακοί. Ο λόγος είναι απλός: Τα φράγκα των Ολυμπιακών για τις πολυεθνικές και τους περήφανους εθνικούς “χορηγούς” από τα οποία τσιμπολογάει και η ίδια είναι αμέτρητα, ενώ οι έγχρωμοι πρωταθλητές που σαρώνουν τα μετάλλια στους δρόμους αντοχής, τα σπριντ, και τόσα άλλα αθλήματα, απαραίτητοι σταρ – όσο και η Βούλα μας και ακόμα περισσότερο – και πάνω τους στήνεται πανηγύρι κερδοσκοπίας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του έγραψε: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!».

    Απάντηση έδωσε και ο γνωστός blogger πιτσιρίκος που σε κείμενό του ζητά να μην αγωνιστεί η πρωταθλήτρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

    Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει:

    «Είναι δικαίωμα της κυρίας Βούλας Παπαχρήστου να έχει ρατσιστικές απόψεις – ακόμα και να είναι οπαδός της Χρυσής Αυγής.

    Δεν μπορεί, όμως, να εκπροσωπεί την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και σκοπός τους είναι να ενώνουν τις εθνότητες και να τις κρατούν μακριά από τον πόλεμο και τη μισαλλοδοξία.

    Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πρέπει να φέρει πίσω στην Ελλάδα την Βούλα Παπαχρήστου.

    Η συμμετοχή της Βούλας Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου βλάπτει την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

    Σε μια πολύ κρίσιμη εποχή για την πατρίδα μας, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η χώρα μας είναι να στέλνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες -το μοναδικό ελληνικό brand που διατηρεί αναλλοίωτη τη δύναμή του και σήμερα- αθλητές με ρατσιστικές αντιλήψεις.

    Πριν το θέμα πάρει μεγάλες διαστάσεις, η Ελλάδα γίνει διεθνής περίγελος και οι αθλητές μας αποδοκιμαστούν άσχημα στα στάδια και τους αγωνιστικούς χώρους των Ολυμπιακών του Λονδίνου, οι ελληνικές αρχές πρέπει να διασώσουν την τιμή της χώρας και το όνομα των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Η κυρία Βούλα Παπαχρήστου πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Για το καλό της πατρίδας μας.

    (Στους δεξιούς την βγαίνεις από δεξιά.) «

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρώτον δεν θεωρώ ότι ήταν ρατσιστικό γιατί δεν μπορεί να υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά...πως γίνεται να γελάτε όλοι με την διαφήμιση του πίου και να σας φαίνεται ραστιστικό το ανέκδοτο αυτό; 2ον ούτε δεξίοι είμαστε ούτε αριστεροί.. όσοι διαχωρίζουν τον εαυτό τους ακόμα έτσι τότε δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι γίνεται στην Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.