Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Νεντανιάχου: “Η βελτίωση των σχέσεων με την Ελλάδα είναι συμπτωματική”

νετανιαχου

Μήνυμα από το Ισραήλ στην Τουρκία, πως η βελτίωση των σχέσεων τους με την Ελλάδα, είναι “συμπτωματική” και οχι “στρατηγική”.

Αυτό φαίνεται απο τις δηλώσεις του Βενιάμιν Νετανγιάχου στους Τούρκους δημοσιογράφους

“Με την Ελλάδα είχαμε μόνο απλές διπλωματικές σχέσεις και με την Κύπρο σε επίπεδο προξενείων. Η βελτίωση των σχέσεων μας με την Ελλάδα είναι “συμπτωματική”.

Πηγή: defencenet.gr

Σχόλιο Λίθου Φωτός: Πίστευε κανείς πως το Ισραήλ ξαφνικά αγάπησε την Ελλάδα και την Κύπρο; Αν ναι να πάει να κοιταχτεί σε κανέναν ψυχολόγο. Τούρκοι και Εβραίοι έχουν πολύ καλές σχέσεις από την οθωμανική αυτοκρατορία. Εκτός αυτού το Ισραήλ ψάχνεται για συμμαχίες στον χώρο της Αν, Μεσογείου με δυνατούς παίκτες και όχι τσιράκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.