Σελίδες

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Κύπρος: Ομαδικός τάφος εντοπίστηκε στα κατεχόμενα

κυπρος

Ομαδικός τάφος εντοπίστηκε στην περιοχή του παράνομου αεροδρομίου στην κατεχόμενηΤύμβου, σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Κίπρισλι».

Όπως γράφει η εφημερίδα, κατά τις εργασίες για κατασκευή του δεύτερου διαδρόμου, που άρχισαν πριν από δύο περίπου μήνες, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός ανθρώπινων οστών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα τα οστά (σ.σ.: που πρέπει να είναι Ελληνοκυπρίων αγνοουμένων από την τουρκική εισβολή του 1974) έμειναν θαμμένα στο έδαφος και οι εργασίες για την κατασκευή του διαδρόμου συνεχίστηκαν.

Πηγή: nooz.gr

1 σχόλιο:

  1. Den krino tiheo oti ta erga sinehistikan oute to oti pano apo ton tafo htistike to aerodromio. Ke ola afta oste na hathoun shedon gia panta alla o theos agapa ton klefti agapa omos ke ton nikokiri

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.