Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΓΙΑ 32η ΦΟΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Γιορτή μίσους στο Τύρνοβο

kokkos1_b

Οι Σλάβοι γιορτάζουν την ψευδοεπανάσταση του Ίλιντεν

Στο χωριό Τύρνοβο  σε απόσταση δέκα χλμ. από το Μοναστήρι (Μπίτολα) της FYROM συναντήθηκαν όπως κάνουν κάθε χρόνο οι Σλάβοι για να γιορτάσουν την ψευδοεπανάσταση του Ίλιντεν.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν και συμπαθούντες από περιοχές εκτός συνόρων, με μοναδικό σκοπό να δηλώσουν την «Μακεδονική» καταγωγή τους.
Κάτι όμως δεν πήγε καλά όπως φαίνεται, μια και πληροφορίες μιλούν για μικρή προσέλευση που σύμφωνα με δημοσίευμα της Σλαβικής εφημερίδας των Σκοπίων Ούτρινσκι-Νιέβνικ (Αυριανά Νέα) ήταν εξαιρετικά μειωμένη - περίπου στο ένα δέκατο των ατόμων που συνήθως προσέρχονταν στην συνάντηση αυτή.

Η εφημερίδα συνεχίζει το ρεπορτάζ ρίχνοντας φαρμακερά βέλη σε υπουργούς και άλλους αρμόδιους της κυβέρνησης του Γκρούεφσκι, τους οποίους κατηγορεί για αδιαφορία.
Στο τέλος, όπως πάντα άλλωστε, δεν έλειψαν οι «μαϊντανοί».  Ο Άντον Σερκέφσκι μέλος του εκεί «Ουράνιου Τόξου»,  επιτέθηκε κατά πάντων λέγοντας χωρίς ίχνος ντροπής πως η Βουλγαρία, η Ελλάδα και η Αλβανία είναι οι… κατακτητές της Μακεδονίας!
«Το όνομα είναι ένα και κανένας δεν θα μας το πάρει», είπε. «Το κακό είναι ότι εδώ, ο ένας πολιτικός μας επιτίθεται εναντίον του άλλου, αντί να πολεμήσουν για το όνομα της Μακεδονίας η οποία έχει χίλια χρόνια ιστορία πριν απ' την Ελλάδα! Η Μακεδονία είναι αιώνια»…
Η κάκιστη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο γειτονικό κρατίδιο έχει φέρει και αδιαφορία για κάποιες τέτοιες ανεγκέφαλες εκδηλώσεις που κάποτε ίσως συγκέντρωναν οπαδούς.
Τώρα προέχει ο επιούσιος που είναι και δυσεύρετος. Άλλωστε η κυβέρνηση του φαμφαρόνου πρωθυπουργού Γκρούεφσκι καθημερινά χάνει οπαδούς και έπαψε να γοητεύει τον λαό του με παχιά λόγια και άσχετα αγάλματα χολιγουντιανού τύπου!

Στρατιωτικό όχημα δηλώνει την παρουσία των Αρχών στη «γιορτή»
http://www.elzoni.gr/html/ent/657/ent.24657.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.