Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Στο κατάκολο Ηλείας βρίσκεται ο Πούτιν

πουτιν ελλας

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.
Η θαλαμηγός με το όνομα Sea Rhapsody που έχει αγκυροβολήσει λίγο έξω από το λιμάνι του Κατακόλου φιλοξενεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ στην περιοχή πετούν τρία ελικόπτερα για λόγους ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρώσος πρόεδρος θα επισκεφθεί την Αρχαία Ολυμπία.
Ήδη στο λιμάνι της πόλης υπάρχει αρκετή κινητικότητα, ενώ πριν από λίγο απέπλευσε και το κρουαζιερόπλοιο Costa Fascinosa. Άνδρες του λιμενικού «χτενίζουν» την περιοχή, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται και άτομα της προσωπικής ασφάλειας του Βλάντιμιρ Πούτιν.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει επισκεφθεί αρκετές φορές την περιοχή ενώ έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και για τους υδρογονάνθρακες που βρίσκονται στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Κατακόλου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλιο Λίθου: Κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα ο Πούτιν για να περάσει ένα μυνημα: ότι η Ρωσία δραστηριοποιείται στην Μεσόγειο σε όλους τους τομείς και την θεωρεί ζωτικό της χώρο. Δεν είναι τυχαίο που ήρθε λίγες μέρες μετά από επίσκεψεις Κλίντον, Μπαρόζο και Γκάϊντνερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.