Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πολίτες καταγγέλουν 234 περιπτώσεις με "φακελάκια" και κανείς δεν επεμβαίνει!

Μόνο στο planet-greece
Απίστευτο! 233 πολίτες είδαν κι απόειδαν από τις πολυδιαφημιζόμενες ομάδες του ΣΔΟΕ και τις Οικονομικής Αστυνομίας, και μην μπορώντας να βρουν πουθενά το δίκιο τους, μπήκαν σε blog και δημοσιοποίησαν τις δικές τους καταγγελίες χρηματισμού σε γιατρούς, εξεταστές διπλωμάτων, και δεκάδων άλλων δημοσίων υπαλλήλων....

Όπως, μάλιστα, διαβάζουμε αναφέρουν με ονόματα συγκεκριμένους γιατρούς, συγκεκριμένα νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες, Νομαρχίες και Οργανισμούς, που οι άτυχοι πολίτες αναγκάστηκαν να πληρώσουν ένα σκασμό λεφτά για να κάνουν οι εν λόγω... κύριοι τη δουλειά τους, για την οποία πληρώνονται από ΕΜΑΣ, τους φορολογούμενους πολίτες!

Το πιο εξοργιστικό είναι ότι ούτε ένας εισαγγελέας δεν έχει παρέμβει για να διερευνήσει τις 233 καταγγελίες, με το συνολικό ύψος σε "φακελάκια" να ανέρχεται στις 198.181 ευρώ!
Οι δημόσιοι αυτοί υπάλληλοι συνεχίζουν και εργάζονται κανονικότατα. Και είναι μερικού από αυτούς του λίγους χιλιάδες στο δημόσιο που τα "παίρνουν" κανονικότατα, διογκώνουν τις κρατικές δαπάνες, φοροδιαφεύγουν και παίρνει η κυβέρνηση μέτρα, κόβωντας ακόμη και συντάξεις από ανθρώπους που έχουν ανάγκη μέχρι και το τελευταίο ευρώ.
. Εάν θέλετε να δείτε τις καταγγελίες πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.