
Το ποσό των 80.000 δολαρίων για τα παιδιά της Ελλάδος, συγκεντρώθηκε χάρη στην 17χρονη ομογενή Χριστίνα Λεβέντη... Όπως αναφέρει ο «Εθνικό Κήρυκας» της Νέας Υόρκης, η Χριστίνα μαζί με συμμαθήτριές της μετέτρεψε την αγάπη και το ενδιαφέρον για τους δοκιμαζόμενους, λόγω της οικονομικής κρίσης, ανθρώπους στην Ελλάδα, σε έμπρακτο ενδιαφέρον.
Η εκδήλωση που διοργάνωσε την Κυριακή στο κοινοτικό κέντρο του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδος στο Μανχάταν, ενθουσίασε όλους τους παραβρισκόμενους. Τα έσοδα από αυτή θα δοθούν στον Οργανισμό «Κάνε μια Ευχή Ελλάδα» (Make a Wish Greece), θυγατρικός του Οργανισμού «Κάνε μια Ευχή Διεθνώς» (Make a Wish International), ο οποίος ιδρύθηκε το 1997. Η Χριστίνα ήρθε σε επικοινωνία και συμφωνία με τον Οργανισμό «Κάνε μια Ευχή Ελλάδα» και «Κάνε μια Ευχή Διεθνώς», και στη συνέχεια έστειλε εκατοντάδες ηλεκτρονικά μηνύματα, ενώ έκανε άλλα τόσα τηλεφωνήματα.
Η οργανώτρια της εκδήλωσης, Χριστίνα Λεβέντη, μίλησε με αγάπη και συμπόνια για την Ελλάδα και για τα όσα παρατήρησε κατά τις επισκέψεις της. Μεταξύ άλλων είπε, πως αυτό που της άρεσε είναι πως όλοι ήταν άνετοι και χαρούμενοι. Η μιζέρια, όμως, που βλέπει τώρα την έχει συγκλονίσει και τονίζει πως «δεν είναι αυτή η Ελλάδα που ήξερα».
ΑΜΠΕ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.