Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Μεγάλες Ασκήσεις αρχίσουν οι ναυτικές δυνάμεις Τουρκίας και Αιγύπτου



The joint Turkish-Egyptian navy exercise has been called ‘Sea of Friendship.’ DHA photo Τα κατάφερε η Χίλαρυ να κάνει την Τουρκία υπερδύναμη…

Η κοινή Τούρκο-αιγυπτιακή άσκηση του ναυτικού έχει ονομαστεί «Θάλασσα Φιλίας». Οι ναυτικές δυνάμεις της Τουρκίας και της Αιγύπτου θα πραγματοποιήσουν κοινή άσκηση από τις 7 Οκτωβρίου έως και τις 14 στην Ανατολική Μεσόγειο !

Το νέα για το τουρκικό πολεμικό ναυτικό τα ανακοίνωσε
Πρόεδρος Mohamed Morsi απευθυνόμενος σε ένα μεγάλο πλήθος με σκοπό να αναδείξει τα επιτεύγματά του σε πρώτες 100 ημέρες της θητείας του.
Η άσκηση, με την ονομασία «Θάλασσα Φιλίας" (Bahr al-Sadaka), θα φιλοξενηθεί από την Αίγυπτο. Οι τουρκικές ναυτικές δυνάμεις θα συμμετάσχουν στην άσκηση με δύο φρεγάτες, δύο ταχύπλοα επιθετικά σκάφη , ένα δεξαμενόπλοιο για αναπλήρωση, δύο πλοία μεταφέρουν ένα τάγμα πεζοναυτών , δύο ελικόπτερα και μια ειδική ομάδα ειδικών δυνάμεων.
Βετεράνος
Σχόλιο: Η σύσφιξη σχέσεων Τουρκίας Αιγύπτου είναι κάτι το οποίο πρέπει να κοιτάξουμε γιατί αφορά την ΑΟΖ. Αλλά από τους δουλοπρεπείς τι να περιμένεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.