Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Μας ξεφτιλίζουν διεθνώς τα κανάλια της διαπλοκής με τα τούρκικα σκουπίδια

suleiman-ant1

Γίναμε... «ρεπορτάζ» στον ξένο Τύπο!

Απορούν και οι ξένοι με τα καμώματα των καναλιών της διαπλοκής. Και τα ρεπορτάζ της ξεφτίλας, έρχονται το ένα μετά το άλλο: «Ποιος θα το έλεγε, ότι απογοητευμένοι από το ευρωπαϊκό όνειρο, οι Έλληνες θα έβρισκαν παρηγοριά με την εχθρό Τουρκία; Ωστόσο η ανοδική πορεία των...
μετοχών της Άγκυρας δεν έχει να κάνει με την πολιτική, αλλά με την τηλεόραση και τις σαπουνόπερες της ανεξέλεγκτης νέο-οθωμανικής παραγωγής, που εδώ και μερικούς μήνες κυριαρχούν, παρότι το φαινόμενο είχε ήδη ξεκινήσει σε πιο ήπια μορφή από το 2008». Αυτά γράφει η ιταλική εφημερίδα «La Stampa», μιλώντας για τα τηλεοπτικά σκουπίδια από την Τουρκία, που προσπαθούν κάποιοι να επιβάλλουν στο εδώ τηλεοπτικό prime time.
elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.