Αυτό είναι το θράσος των πολιτικών και του σύγχρονου δοσιλογισμού. Αφού το σάπιο πολιτικό σύστημα εξακολουθεί και κυβερνά τον τόπο και αφού βλέπουν ότι ο κόσμος δεν έχει επαναστατήσει ακόμη, σου λένε, αυτοί προσαρμόζονται! Γι' αυτό ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, αυτός ο πολιτικός του γλυκού νερού,δεν βλέπει την καταστροφή και την δυστυχία που αφήνει πίσω της η πολιτική Σαμρά και των Μνημονίων. Αντθέτως, βλέπει ότι ο λαός...προσαρμόζεται στον νέο τρόπό ζωής!!!
Με θράσος απερίγραπτο, το πολιτικό αυτό υποκείμενο της σύγχρονης εποχής, βουτηγμένο όμως στο σάπιο πολιτικό σύστημα, δήλωσε: "Οι πολίτες προσαρμόζονται. Συρρικνώνουν τα έξοδά τους, αλλάζουν τρόπό ζωής"! Φτύστε τον κι' αυτόν μην τον ματιάσετε!
Ακουστέ τις δηλώσεις του και μερικά σχόλια, όπως τα ανήρτησε το stoxasmos-politikh.blogspot.gr:
Enter video caption here
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.