Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Ο Γιώργος ζητά και πάλι τη βοήθεια του … ΔΝΤ

Τη στήριξη του ΔΝΤ «για την οικονομική ανασυγκρότηση της Ελλάδας», θα ζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου εν όψει της συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείο

Τη στήριξη του ΔΝΤ «για την οικονομική ανασυγκρότηση της Ελλάδας», θα ζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου εν όψει της συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείο

Τη στήριξη του ΔΝΤ «για την οικονομική ανασυγκρότηση της Ελλάδας», θα ζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου εν όψει της κοινής συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείο και της Παγκόσμιας Τράπεζας η οποία ξεκινά αύριο Πέμπτη στο Τόκιο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός στο ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων, ανέφερε πως «κανείς δεν περίμενε ότι η κρίση του ελληνικού χρέους θα εξελισσόταν σε παγκόσμιο πρόβλημα». Συνέντευξη που έγινε καθώς ο κ. Παπανδρέου θα βρεθεί στην Ιαπωνία για να παραστεί στη Σύνοδο.

Παράλληλα ο κ. Παπανδρέου, αναφέρει στον δημοσιογράφο πως η απόφασή του, το 2009, να αναθεωρήσει το ύψος του ελληνικού ελλείμματος κατά τρεις μονάδες έγινε προκειμένου να αποκαταστήσει την αξιοπιστία και το κύρος της Ελλάδας στο εξωτερικό.

parapolitika.gr

Σχόλιο: Μαζέψτε τον τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.