Σελίδες

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Πάλι άδεια ζήτησε ο ΓΑΠ;


Τα μπες-βγες του Γιώργου στη Βουλή … μπέρδεψαν τον Μεϊμαράκη που ξέχασε στο συρτάρι του το αίτημα άδειας του Γιώργου για να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Άδεια για να ταξιδέψει στο εξωτερικό πήρε και πάλι ο Γιώργος Παπανδρέου. Το αίτημα αναγνώστηκε πριν από λίγο στη Βουλή, από τον αντιπρόεδρο Γιάννη Τραγάκη. Έσπευσε όμως σε διευκρινίσεις για να προλάβει … αντιδράσεις, όπως την προηγούμενη φορά που το κοινοβούλιο ξέσπασε σε … γέλια.
Το αίτημα του κ. Παπανδρέου, δεν αφορά το επόμενο ταξίδι του στο εξωτερικό, μιας και θα επιτρέψει στο … Χάρβαρντ, αλλά σε προηγούμενο ταξίδι του κατά το διάστημα 5 μέχρι 27 Σεπτεμβρίου….
Ο Γιώργος αυτός το χρονικό διάστημα ήταν … απών χωρίς άδεια της Βουλής κι αυτό γιατί ο κ. Μεϊμαράκης μέσα στο γενικό χαμό και την αναστολή των καθηκόντων του, ξέχασε το αίτημα του Παπανδρέου για άδεια στο συρτάρι του και το ανακάλυψε μόλις προχθές.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.