Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Προσπάθεια φίμωσης της κας. Κωσταντοπούλου την στιγμή που “ανέκρινε” τον Τούρκογλου!

 

benizelos konstantopoulou2

Επί τρεις ώρες υπέβαλε ερωτήσεις η βουλευτής του Σύριζα Ζωή Κωνσταντοπούλου και ανέκρινε τον Ε.Βενιζέλο που εμφανώς εκνευρισμένος και εξαντλημένος από τις δύσκολες ερωτήσεις, προσπαθούσε να συμβουλευτεί τις σημειώσεις του πριν από κάθε απάντηση. Ο Πρόεδρος της επιτροπής Τ.Νερατζής προσπαθούσε να ξελασπώσει τον  Ε.Βενιζέλο συνεχώς και με κάθε ευκαιρία, διακόπτοντας την βουλευτή του Σύριζα λέγοντας στον κ.Βενιζέλο: ” Μην απαντάτε με ερώτηση στις ερωτήσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου, την ερεθίζεται κ.πρόεδρε!”

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε λέγοντας “Δεν το περίμενα από εσάς κ.Πρόεδρε”

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα, κατά πόσο μπορεί μια επιτροπή που “ανακρίνει” τον Ε.Βενιζέλο, να έχει έναν κομματικό προεδρεύοντα που σκοπό έχει να κλείσει την υπόθεση όσο πιο γρήγορα γίνεται, μην βοηθώντας την Βουλευτή που ασκεί τον κοινοβουλευτικό της έλεγχο και προσπαθεί να ξεσκεπάσει την συγκάλυψη.

anti-ntp.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.