![Image Image](http://www.defencenet.gr/defence/images/stories/z_gioxana_s.jpg)
Σύμφωνα με την ίδια, αυτά τα συγκεκριμένα μέτρα είναι δυνατόν να υλοποιηθούν μόνο μεσοπρόθεσμα και για την αντιμετώπιση του προβλήματος φέρουν επίσης ευθύνη και όλες οι άλλες χώρες.
Πρόσφατα η κ. Μικλ-Λάιτνερ είχε επαναλάβει παλαιότερους ισχυρισμούς της ότι «τα ελληνοτουρκικά σύνορα είναι ανοικτά σαν πόρτα αχυρώνα», υποστηρίζοντας πως εκεί βρίσκεται η ρίζα του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης.
Μάλιστα ήταν η πρώτη από τους ομολόγους της στην Ευρωπαϊκή Ένωση που, τον περασμένο Μάρτιο, είχε ζητήσει να υπάρξει ένας «μηχανισμός Σένγκεν», ο οποίος θα επιτρέπει την επιστροφή σε ισχύ, για ορισμένο χρονικό διάστημα, των συνοριακών ελέγχων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.