Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Συρία: " Ψεύδεται ο Ερντογάν !"





"Ο Τούρκος πρωθυπουργός συνεχίζει τις ψευδείς δηλώσεις του που έχουν ως στόχο να δικαιολογήσουν την εχθρική συμπεριφορά της κυβέρνησής του απέναντι στη Συρία", αναφέρει το συριακό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του, με την οποία διαψεύδει ότι υπήρχαν όπλα στο πολιτικό συριακό αεροπλάνο που προερχόταν από τη Μόσχα και υποχρεώθηκε να προσγειωθεί στην Άγκυρα.

"Οι κατηγορίες αυτές είναι ψευδείς και στερούνται βάσης. Το αεροπλάνο δεν μετέφερε κανένα απαγορευμένο υλικό και κανένα όπλο. Αυτή που παραβίασε τις διεθνείς συνθήκες και το διεθνές δίκαιο όσον αφορά την πολιτική αεροπορία είναι η Τουρκία η οποία έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών", προστίθεται στην ανακοίνωση.
Εξάλλου, το υπουργείο Εσωτερικών, σε ανακοίνωση που διαβάστηκε από τη δημόσια τηλεόραση της Συρίας, τονίζει ότι οι δηλώσεις του Ερντογάν "δεν είναι αξιόπιστες".
Ο Ερντογάν είχε ανακοινώσει ότι το φορτίο του αεροπλάνου περιλάμβανε πυρομαχικά και εξοπλισμό που προέρχονταν από ένα ρωσικό οργανισμό και είχαν ως παραλήπτη το υπουργείο Άμυνας της Συρίας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.