Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Ο Νταβούτογλου βρισκόταν με τον Αβραμόπουλο και τα τουρκικά F16 αλώνιζαν στο Αιγαίο

Πρωτοφανής πρόκληση των Τούρκων, τη στιγμή, μάλιστα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συνάντηση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλο. Κι αντί να τον στείλουμε από εκεί που ήρθε, τον κρατάμε ακόμη ως φιλοξενούμενο....

Μία παράβαση του FIR Αθηνών και δυο παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου πραγματοποίησαν σήμερα στην περιοχή του βορείου Αιγαίου τέσσερα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη εκ των οποίων τα δυο ήταν οπλισμένα.
Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική από αεροσκάφη της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Άϊ σιχτίρ...

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.