Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Πάρης Κουκουλόπουλος: Ο αμετανόητος πραίτορας του παπανδρεϊσμού και των τραπεζιτών.

«Κοντά» στον Φλωρίδη βρίσκεται ο Κουκουλόπουλος



Πριν από λίγο, στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων, ο αμετανόητος Κουκουλόπουλος δήλωσε: “Το πελατειακό κράτος είναι η μάστιγα και πρέπει να αντιμετωπιστεί…”
Και τι νομίζετε ότι συμπλήρωσε;

“Πρέπει να προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, γι’ αυτό θα ψηφίσω τον προϋπολογισμό!!”
Εμ βέβαια! Πως θα χτυπηθεί το “πελατειακό κράτος” εάν οι τραπεζίτες πάψουν να πληρώνουν τους εκδότες ώστε οι τελευταίοι να προωθούν τους πολιτικούς της αρεσκείας τους που θα στηρίζουν την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών;;;
Με τα λεφτά του Ελληνικού λαού βεβαίως βεβαίως και με εγγυήσεις πάνω στην δημόσια περιουσία!
Εύγε κύριε Κουκουλόπουλε. Εσείς το διαλύσατε το πελατειακό κράτος. Η σχέση σας με τις τράπεζες δεν θυμίζει “πελάτη”, αλλά μάλλον “υπάλληλο”.


olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.