Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!



ΖΗΤΩ Ο...ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟΣ "ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ"!
Μετά αναρωτιούνται μερικοί γιατί η παραπάνω φωτογραφία έχει...την τιμητική της;!
Κόντρα για την φορολόγηση των εφοπλιστών έγινε στην Βουλή στην διάρκεια της συζήτησης στην Επιτροπή για τον προϋπολογισμό με την «Χρυσή Αυγή» να παίρνει ξεκάθαρη θέση κατά της φορολογίας των υπό ελληνική σημαία πλοίων προτείνοντας να δοθούν και άλλα κίνητρα στους εφοπλιστές για την πρόσληψη ελληνικών πληρωμάτων.

Όπως μετέδωσε το in.gr ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής καταφέρθηκε κατά της φορολογίας τών υπό ελληνική σημαία πλοίων με βάση το τονάζ τους ενώ νωρίτερα ο εισηγητής της Χ.Α. Ηλίας Παναγιώταρος, είχε προτείνει μάλιστα και κίνητρα στους εφοπλιστές για την πρόσληψη ελληνικών πληρωμάτων…
«Η πρότασή σας για επιδότηση των εφοπλιστών θα έπρεπε να σοκάρει τους ιδιοκτήτες των περιπτέρων», απάντησε στους βουλευτές της Χ.Α. ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) και συμπλήρωσε: «Ο ακτιβισμός σας φτάνει έως εκεί που σας επιτρέπουν τα αφεντικά σας».
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του 2013 θα πρέπει να εισπραχτούν 80 εκατομμύρια ευρώ από την αύξηση της φορολόγησης των εφοπλιστών, πάντα με βάση το τονάζ των πλοίων.
Την ίδια ώρα, όμως, περικόπτονται από τους ανάπηρους 82 εκατομμύρια ευρώ….
Με δύο λόγια, οι ανάπηροι καλούνται να προσφέρουν περισσότερα απ’ ότι οι…. Αναξιοπαθούντες εφοπλιστές!
ΠΗΓΗ.


ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΟΠΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΛΑΪΚΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ Χ.Α!!!


Προσέξετε πώς προσπαθούν να κοροϊδέψουν τον λαουτζίκο και να δικαιολογήσουν την ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ: Λέγοντας πως έτσι, θα...προσλαμβάνουν περισσότερους Έλληνες ναυτικούς!!!


Μα παντελώς άσχετοι και λαοπλάνοι, δεν είδατε τι έγινε με την άρση του καμποτάζ στην κρουαζιέρα, που εφαρμόστηκε εδώ και μερικούς μήνες;


Δεν πάτε να ρωτήσετε ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΣΗ;;;


Είστε άραγε τόσο άσχετοι ή εξυπηρετείτε συγκεκριμένα συμφέροντα;


Τόσα χρόνια, το ελληνικό κράτος παρέχει απίστευτες διευκολύνσεις στους "Έλληνες" εφοπλιστές και εκείνοι τι κάνουν;;; ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!


Και φοβάστε μην...πέσουν έξω, πληρώνοντας έναν αστείο φόρο;


Μετά, δεν απορούμε που σας ξεφτίλισαν οι ανθέλληνες του Σύριζα! Αλήθεια, ποια είναι αυτά τα...αφεντικά σας;;;


Κι επειδή μερικοί αρέσκονται στις...ιστορικές συγκρίσεις, υπενθυμίζουμε πως και ο Χίτλερ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!


Άρα, για ποιον...εθνικοσοσιαλισμό μιλάτε και δουλεύετε τον κοσμάκη; Από πότε αυτός συνεπάγεται ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;;;


Υ.Γ. Όταν μας πει κάποιος τι ακριβώς έχουν προσφέρει οι εφοπλιστές στην Ελλάδα, ειδικά τα τελευταία χρόνια, θα ανακαλέσουμε την κατηγορία πως είναι ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ!


Θέλετε ένα μικρό παράδειγμα του...πατριωτισμού των εφοπλιστών; Διαβάστε αυτό (περιέχει και σχετικά σχόλια "εθνικιστών!):


ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΟΥ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΝΑΙΝΕΚΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ...ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ!
hellas-orthodoxy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.