Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Βόμβα Λαφαζάνη: Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε







Απίστευτη παραδοχή του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ που δίνει αβάντα στην κυβέρνηση
Πολιτικό … ατόπημα ή κρίση ειλικρίνειας; Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πριν από λίγο στο πρωινό του ΑΝΤ1 ότι «δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε».
Όταν η αντιπολίτευση κάνει τέτοιες δηλώσεις … δείχνοντας πόσο πιστεύει στα επιχειρήματά της. Στην επόμενη δήλωση ο κ. Λαφαζάνης μπορεί να είναι πιο ξεκάθαρος και να ακολουθήσει την γραμμή του Πάγκαλου δηλώνοντας «Όλοι μαζί με το Σαμαρά» ή «Ο Σαμαράς είναι η μόνη λύση» κ.ά που μπορεί να σκεφτεί και ο ίδιος προκειμένου να αβαντάρει την κυβέρνηση.
parapolitika.gr


Πήγε να τα διορθώσει και τα έκανε … χειρότερα ο Λαφαζάνης


Είναι … απροετοίμαστη η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά μπορεί να κυβερνήσει, λέει τώρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος



Είναι … απροετοίμαστη η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά μπορεί να κυβερνήσει, λέει τώρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος «Θέλουμε πολύ προετοιμασία, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε» δηλώνει …ως διευκρίνιση ο κ. Λαφαζάνης στις προηγούμενες δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο και με τις οποίες ούτε λίγο, ούτε πολύ έκανε γνωστό σε όλους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κυβερνήσει.
Ο κ. Λαφαζάνης μιλώντας στο real fm , είπε ότι απομονώθηκε μία φράση του από όλη την τοποθέτησή του και υπογράμμισε : « είναι σαφές ότι μπορεί να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που είπα είναι ότι είμαστε ένα κόμμα που ξεκίνησε από το 4% και πήγε στο 27%. Εμείς δεν θα κάνουμε το λάθος, που έκαναν άλλες κυβερνήσεις να πούμε ότι έχουμε μαγικές λύσεις στο τσεπάκι. Θέλουμε πολύ προετοιμασία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε. Αυτό ήταν το πνεύμα όσων είπα. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές και ο κόσμος το ξέρει αυτό».
Και … απροετοίμαστοι δηλαδή και χωρίς πρόγραμμα για έξοδο από την κρίση;
Πολύ χαλαρά παίρνουν το θέμα της κυβέρνησης στο ΣΥΡΙΖΑ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.