Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

Ηνωμένα Έθνη: Προτείνουν την Κωνσταντινούπολη ως νέα Παγκόσμια ΠρωτεύουσαΕκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών καλεί πλέον στη δημιουργία μίας νέας παγκόσμιας πρωτεύουσας. Και η τοποθεσία αυτής; Η Κωνσταντινούπολη!
Ο Richard Falk, τονίζει ότι η Κωνσταντινούπολη πληροί τα κριτήρια για να αποτελέσει την παγκόσμια πρωτεύουσα επειδή είναι «καλός τουριστικός προορισμός», αποτελεί «έναν ασφαλή και αποδεκτό τόπο πραγματοποίησης των πλέον κρίσιμων και ευαίσθητων διπλωματικών διαβουλεύσεων», και έχει κερδίσει την οικονομική και πολιτική αξιοπιστία, σε μία περίοδο που πολλά άλλα κράτη την έχουν χάσει (σ.σ pentapostagma.gr μήπως εννοεί την Ελλάδα ο κος Falk; - το πώς έχει κερδίσει η Τουρκία οικονομική και πολιτική αξιοπιστία είναι μία άλλη μεγάλη απορία... μάλλον είναι «καλό υποχείριο» των διεθνών οργανισμών)
Ο Falk όμως δεν σταματά εδώ την τεράστια πρόκληση. Ισχυρίζεται ότι η Τουρκία συνδυάζει ορθά το θρησκευτικό και το εκκοσμικευμένο στοιχείο, υπερβαίνοντας την πλήρη εκκοσμίκευση που ¨συναντά κανείς στα άλλα έθνη’’.
Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Ότι τίθεται ως πρόταση μία παγκόσμια πρωτεύουσα; Ότι καταργείται η κοινή λογική και αντιστρέφεται η πραγματικότητα για να είναι αυτή η νέα πρωτεύουσα η Κωνσταντινούπολη;
-- Ο ισλαμισμός στην Τουρκία «δεν συνδυάζεται με το κοσμικό στοιχείο». Το 99,8 τοις εκατό των Τούρκων είναι μουσουλμάνοι και οι χριστιανικές και ευρύτερες αντι-μουσουλμανικές φωνές εκδιώκονται, καταδιώκονται και περιθωριοποιούνται...
Μήπως ετοιμάζεται κάτι πολύ σοβαρό, το οποίο θα πρέπει να αντιληφθούμε εγκαίρως;
pentapostagma.gr
Σχόλιο: Κάποιοι κάνουν σχέδια χωρίς να υπολογίζουν κάποιους παράγοντες. Ναι η Κωνσταντινούπολη θα ξαναγίνει η Πόλη των Πόλεων, αλλά όταν θα περάσει σε χέρια ελληνικά και ξαναγίνει φάρος της Ορθοδοξίας.

2 σχόλια:

  1. Πρωτευουσα του Ανατολικου Ελληνισμου ηταν η ΠΕΡΓΑΜΟΣ (ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΟΣ) και θα ξαναγινει η ΠΕΡΓΑΜΟΣ οταν παρει δρομο το δρακονιανο γιαχβεικο καρκινωμα απο τον πλανητη (Συντομα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NAI NAI KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ 666 Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ 888 ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥΣ-ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ''ΑΓΙΑΣ'' ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.