Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Και η Ουγγαρία στο South Stream - Όλοι εκτός την Ελλάδα...




Όλοι "μέσα" στον South Stream πλην Ελλάδα. Παγκόσμια πρωτοτυπία, που θα πρέπει να εξηγηθεί από τους ιστορικούς του μέλλοντος, πιθανώς να διδάσκεται και ως παράδειγμα αυτοχειριαζόμενης χώρας, καθότι είμαστα από τους πρωτεργάτες του σχεδίου και δεν θα συμμετέχουμε σε αυτό!
Οι Ούγγροι το τελευταίο κομμάτι του παζλ, "μπαίνουν" και αυτοί στο κόλπο.

Λήφθηκε η τελική απόφαση για επένδυση στην κατασκευή του ουγγρικού τμήματος του αγωγού φυσικού αερίου «South Stream», μήκους 229 χλμ.
Στα πλαίσια της επίσκεψης του αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Γκαζπρόμ» Αλεξάντρ Μεντβέντεφ στην Ουγγαρία, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή της εταιρείας MVM Csaba Baji. Υπογράφηκε μια νέα συμφωνία των μετόχων της κοινής σχεδιαστικής εταιρείας South Stream Hungary Zrt.
Η ουγγρική πλευρά χορήγησε στο ουγγρικό τμήμα του αγωγού φυσικού αερίου «South Stream» το καθεστώς σχεδίου εθνικής σημασίας.
Δηλαδή όλοι μέσα και ο "ψωριάρης" μόνος του. Σωστά καταλάβατε εμείς είμαστε αυτοί!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.