Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Μετά το πρωτοσέλιδο για την Μαργαρίτα ήρθε και η δίωξη του Θέμου!

themos1-458x315

Σχόλιο: Και έτσι ο Γαπ επιβεβαίωνεται όταν μιλάει για συμφέροντα που τον καταδιώκουν (ειρωνικά πάντα). Όχι ότι λυπόμαστε τον Θέμο, του συστήματος είναι και αυτός.


Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ασκήθηκε σε βάρος του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη, μετά από παραγγελία του οικονομικού εισαγγελέα Σπύρου Μουζακίτη.
Η δίωξη αφορά κατάθεση 5 εκατ. ευρώ στην BNP Paribas, για την οποία ξεκίνησε μετά από καταγγελίες πολυετής φορολογικός έλεγχος κατά τη διάρκεια του οποίου, σύμφωνα με τις αρχές, δεν μπόρεσε ο κατηγορούμενος να δικαιολογήσει τα 3,5 εκατ. ευρώ.
Η δικογραφία σχηματίστηκε για πρώτη φορά το 2007 στον απόηχο της πολύκροτης υπόθεσης Ζαχόπουλου, ενώ η υπόθεση θα διερευνηθεί από τακτικό ανακριτή.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.